Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ofiaruję dychę, może nawet dwie...za Kasię |
Hydroxyzinum 10 lub 20mg.Swietne,tyle ze na recepte.Zacznij od 10-ki jesli juz.Tak dwie h przed pojsciem lulu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ofiaruję dychę, może nawet dwie...za Kasię |
Zenit :) W góry jedzie się chodzić po górach a nie jeździć autem :) Jeżdżąc autem nie zwiedzisz i nie zobaczysz tego co w górach jest najpiękniejsze :) No chyba że chcesz jechac po to aby później napisać że przejechałeś w górach ileś tam kilometrów i było super :)
|
|
Jest ładniutki i widać że przyjazny dla ludzi.
|
|
kolacje powiadasz??? a co masz na kolację?? :)) to trzeba było podejść,,,:)
|
|
A na co on chce te tabletki ?? Na stanie czy na spanie ? Bo juz sam nie wiem :):)
|
|
przy takim aucie mnie widziałaś sun ?:)
|
|
... może ten baran DIŃX ! Ci coś nocą nabazgrze ?
|
|
miansenc ale tylko na recepte
|
|
Po bazuj na cynku, magnezie i witaminie b6 łącząc produkty masz dobry środek na sen
|
|
Też tak myślę :):):) On jest najlepszy w bazgrołach :):) DIŃX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś potrzebny gnojku :):):)
|
|
jakiś czas temu gdzieś koło lipowej była działka na sprzedaż pod budowę bliźniaka po 200zł/m2 ; sprzedała się bardzo szybko, ceny u nas w mieście są kosmiczne, to trzeba przyznać z drugiej strony budowa domu i nawet część jego wykończenia takiego ze 130m2 (mając działkę) będzie kosztowało tyle samo co kupno mieszkania w bloku ok 90m2 które będzie dodatkowo trzeba wykończyć
|
|
nie robciu przy srebrnym seacie :p ale widocznie to nie Ty skoro nie przyznajesz sie hehe ale ok koniec tematu lece oglądac film miłego wieczorku ;) Dobranoc
|
|
hmmm,,, sun :( dobranoc,,,,,,
|
|
autorka tematów o zwierzętach jest wolontariuszką w schronisku. natomiast hipokrytom, którzy popierają ten temat, za czynne działanie wystarczą jedynie naładowane baterie w pilocie TV, sprawna myszka komputerowa i ryj skrzywiony ze zgryzoty.
|
|
I tu wyraźnie widać bogobojne umiłowanie bliźniego :):):) Kasia
|
|
sandra18 sorry, to był żart, DYŃX! to debil graficiarz, wandal który bazgrze po mieście
|
|
Ja kupywałem kiedyś na Przykoszarowej ale możesz zobaczyć na Bema(sklep Skoda) tylko pamiętaj żeby dobrze dopasować musi wejść bardzo ścisło na kierownice.Mam teraz u siebie taki pokrowiec wytrzymuje 2 lata i jest jak nowy.Polecam
|
|
zezowate szczęście :) to było do frania :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
|
ehheahahahaehehh Byłam z Pawełem teraz na mazurach niedawno wruciłam nie widziałam żeby nawet jednego smsa pisał więc nie kłam czarna suko wątpię żeby on chciał na ciebie splunąć
|
|
Oo ty tez z niecierpliwieniem czekasz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |