Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Świętochłowicach na biurze poselskim napisali ZOMO i PZPR |
ten pierwszy nr podałeś mi zły :( pomyłka a drugi nie odbiera nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Świętochłowicach na biurze poselskim napisali ZOMO i PZPR |
*Sun* Najwyraźniej Słońce też wybrało wakacje za granicą ;)hehe fresz1 Cześć Fresz :):):) Masz wolny wieczór w sobotę ? Bandziory domagają się spotkania ;) hehehe Czuje się dobrze , dziękuję :)
|
|
Nikomu nigdy nie ubliżyłam , w przeciwieństwie do Ciebie ! Bez komentarza nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Donald - dom wolnostojący z 2006r, wykończony, bajery typu kominki, faktury na ścianach, podwieszane sufity, wykończone łazienki, w pełni zabudowana i wyposażona kuchnia, kamienne schody, parkiety, pow 240m2, działka 1ha w części zagospodarowana tj altana, oczko wodne itp kupiony w zeszłym roku za 380tyś... to drogo czy tanio? Bo patrząc po tych cenach jakimi rzucasz to okazja nad okazjami, a wcale tak nie uważam. W zeszłym roku rodzina szukała domu, było pełno wolnostojących w cenie do 350tyś na działkach min 4ary. do Twoich cen za postawienie: domu 200tyś podajesz oczywiście za dom z działką? Bo jeżeli za postawienie tylko i wyłącznie domu w stanie surowym otwartym to właśnie pokazałeś, że nic nie wiesz.
|
|
A mniej więcej w jakiej kwocie wychodzi pomalowanie progów itp.
|
|
wiem rayben ale nie wiem na którą wieś ja jade dokłądnie hahaha ;P a Ty gdzie śmigasz? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
poprostu żal mu d.u.p.e sciska ze z on nie ma z kim pisac:] cóż nie pozostało mu nic poze ogladaniem "klanu" razem z rodzicami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |