Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamski Trybunał Specjalny... |
tak tak robciu skąd ja to znam ?;)) Kurcze musze Wam podesłać tego linka, byłam w sobote w świetnym miejscu ;) safarii miodzio, miejsce rewelacyjne, zabawa pierwsza klasa, nie tylko dla dzieci Zdecydowanie że tak powiem chcę jeszcze !! ;)) http://zajazd-rudziewicz.pl/index.php?akt_str=safari0 ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamski Trybunał Specjalny... |
Maruda tydzień temu weekend był wyczerupjący ;) Echhh zastał blady świt :)
|
|
Maruda wcale w to nie wątpię że o bladym świcie ale nocne życie????Niepotoperz z Ciebie czy może Batman??? ;) I nie zmieniaj tematu bo i tak bedę drążyć trening piatkowy ;)
|
|
meg,, fajne miejsce....:)) ty a to wszystko to znaczy te zwiezenta są prawdziwe???:)) czy to makety??:)) hihihihiiiiiii bez urazy proszę..:)
|
|
robcio prawdziwe jak cholera;)) Rajd amfibią lub na lorze za terenówką po bezdrożach jest THE BEST :)))) no a na koniec gondolą po jeziorze, sztucznym dodam z jedzonkiem własnej produkcji ;) nie wspomne o nalewkach.., ale baaa ja jak zawsze kierowca o suchym :(
|
|
to ja już szukam szofera :)
|
|
Meg :) Czasami człowiek odpoczywa a czasami sie solidnie męczy :) Taki weekend sie poprostu trafił :):) Nie bierz do siebie pamietaj żę: nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być jeszcze gorzej :):):)
|
|
Meg a może warto by było wszystkich Bandziorków skrzyknąć i wyjechać?????
|
|
biess... mówiłam o tym porteczkom :) Z Łomży to ok 140 km dwa autka trzeba by było zaprząść, ale zdecydowanie warto :)) Pogoda nie jest bez znaczenia, bo w sobotę marnie z tym było echhhh moge być szoferem :( "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
to nie oddział, tylkko całe przedszkole sie przeniosło na Sybiaków teraz :)
|
|
wladima Ty nie rozmydlaj tematu ! nie istotny tu jestem ja czy Ty, wypowiedz się w temacie - " Zamachowiec z Norwegii był lewakiem, miłośnikiem Żydów i obrońcą pedałów ", oceń jego zachowanie, ideologię i poglądy, które doprowadziły do zbrodni w imię fałszywie pojmowanych WC ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |