Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ziemiec: Ja tylko wykonuję polecenia szefostwa! |
Nuta na dzisiaj :) KASA CHORYCH http://www.youtube.com/watch?v=A5PogOnvTQ4 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ziemiec: Ja tylko wykonuję polecenia szefostwa! |
Gdzie w Łomży moge przegwintowowac mocowanie do tylnej przerzutki w rowerze i ile by to kosztowowało?
|
|
robciu Robciu masz sklerozę ??? Pisałam Tobie kiedyś ,że lubię ,tylko czasami usypiam się jak jest dużo okrążeń ;) hahaha nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wstałem i ja :( Trochę strach było otworzyć oczy ale jest ok. Głowa nie boli :):):):):) Miały być poprawiny pod Ratuszem wczoraj to dziadziuś się przyturlał i co ???? I w samotności spędził cały wieczór :(
|
|
e tam...
|
|
maruda Dziaduniu Twoje galotki w sobotę odpoczywały , poprawin nikt nie potwierdzał ,owszem pisałeś ,że będziesz w sobotę w wiadomym miejscu , kalisony potrzebowały odpoczynku ,a Ty nic nie pisałeś nam wczoraj ,że będziesz itd ;) robciu Znam , na pierwszym zdjęciu Fernando Alonso :) mały kajtek już w kombinezonie to też on ?:):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam Bandziorki :)
|
|
siemmmmaaaaaa... enya.. gdzie ptoki??? urbi et orbi
|
|
hehehehehehe a ten goś , to zna go kto????? mar
|
|
Dlaczego po raz n-ty przy transmisji Mszy Św. z Katedry nie macie dźwięku ? Znowu muszę tłumaczyć matce, że to nie wina telewizora... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
enya Rozumiem ;) MIŁEJ NIEDZIELI BANDZIORY :):):) urbi et orbi
|
|
już wam kiedyś pisałem kto to : http://www.odloty.pl/pl/ogloszenia-towarzyskie/lomza/centrum/truskawka-mix-24h/58339.html http://www.odloty.pl/pl/ogloszenia-towarzyskie/lomza/centrum/domina-lexie-24h-sex/45364.html http://www.odloty.pl/pl/ogloszenia-towarzyskie/lomza/centrum/zajebiste-cycki-24h/44026.html to jest jedna i ta sama osoba i myśli, że kogoś oszuka zakładając 3 inne ogłoszenia i tak naprawdę ma 30 parę lat, za co oczywiście strasznie się bulwersuje przyznaj się Ilonko kim tak naprawdę jesteś, może będziesz wtedy miała więcej klientów :)
|
|
młody wykrztałcony To smutne , bardzo ciekawy głos miała ,śpiewała o swoich uzależnieniach : "Próbowali wysłać mnie na odwyk, ale powiedziałam 'nie, nie, nie'......." Lubię te nuty Amy Winehouse http://www.youtube.com/watch?v=w1evzhSast8 i http://www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc&feature=player_embedded urbi et orbi
|
|
Dzień Dobry Wszystkim wpadłam sie przywitać i uciekam bo jak kalesoniki wspomniałaś na początku niedziela to taki rodzinny dzień :D więc miłego dnia bandziory i korzystajcie z pogody póki jest hehe do jutra ;))
|
|
Algo :) Sam widzisz że masz czego żałować :):) Następnym razem to łap dziadka za kapotę i trzymaj przy sobie :):):) urbi et orbi
|
|
hehehe ja chcę jeszcze raz.....skąd ja to znam;-) Roberto;-)nie wątpię że miałeś wesoło;-)
|
|
ale mi nie chodzi o ciebie vectra_car ja to rozumiem,,, tylko każdy chwali siebie i o to mi chodzi , s wszyscy są tacy sami.. ja mam taką firme jakiej szukasz ale nic nie pisze na ten temat bo mi to jest wcale nie potrzebne. wystarczy wpisać w gogle i wszystko jasne , tam znajdziesz opinnie o wszystkich ,,,, pozdrawiam... urbi et orbi
|
|
to pewnie nie żle tupią co????
|
|
Korzystając z okazji , że masz swój temat ANTY_BLM Nie odpowiedziałeś wczoraj na moje wypociny ;) Re: HAPPY NATION Autor: dziadka_kalesony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-07-11 14:42 ANTY_BLM ANTY_BLM nie bądź anty nastawiony do nas ,czytałam gorsze rzeczy na tym forum niż nasze dyskusje ,Ty chyba również . Lubimy się i tak sobie rozmawiamy , dla osób niewtajemniczonych może to wygląda dziecinnie jak to określiłeś .Jesteśmy miłymi ludźmi ,chcesz wyrobić sobie opinię na nasz temat zapraszam na spotkanie ;) Jutro jestem na koncercie Kasa Chorych ;) Autor tematu tu nie zawinił ,jestem pewna ,że już taką opinie miałeś o nas przed przeczytaniem dzisiejszego tematu HAPPY NATION ........cieszymy się z tego powodu ,że się poznaliśmy ,lubimy się i miło spędzamy razem czas ;) Jeżeli chcesz omijać szerokim łukiem nasze tematy to ja to szanuję ,ale Ty uszanuj to ,że mamy prawo pisać to co chcemy ;) Pozdrawiam dziadka_kalesony mar
|
|
Oj tupią tupią robciu :):):) Aż w uszach dzwoni :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
robciu Opalać kalesony ;) hahaha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |