Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dyskryminacja po latach-zemsta kościelna |
zieleń miejska -> a nie brąz? apostata
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dyskryminacja po latach-zemsta kościelna |
Prawidziwy mężczyzna nie jeździ autobusami... On chodzi na piechotę ;D Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Ptysiu udało sie znaleźć w materiałach źródłowych tylko informacje o zaplanowaniu zawodów, nie było natomiast w nich informacji o odbyciu tych zawodów. apostata
|
|
Ja jak zwykle z pytaniem do Was. Czy ktoś z Was ma takie syczenie w głowie????? Bo ja akurat przez to niemogę spać. Może ktoś ma jakieś doświadczenie z tym- jak to zapobiegać. To jest bardzo uciążliwe.
|
|
nie jestem męszczyzną :P apostata
|
|
Nie jesteś ale poprawna pisownia nie powinna być Ci obca. Co do pomysłu Miśka to jestem za. Lepiej posłuchać muzyki niż dwóch idiotek pieprzących codziennie o akrylach i balejażach ;-)
|
|
Pomysł nie do realizacji, chyba, że bilety podrożeją... Czemu? Bo trzeba płacić za prawa autorskie. MPK to miejska firma, więc się nie wymiga, płacić będzie musiało. A jak zapłaci, to od kogoś weźmie. Od kogo? Wiadomo, od tych co bilety kupują.
|
|
a nie brąz?-> kał :) apostata
|
|
a wszystko przez te jointy :) nie :D
|
|
ale to przecież zwykłe radio...
|
|
Zersztą za używnie internetu z hot spotów się słono płaci. Mi to jest obojetne ile bedzie punktów dostępu
|
|
a skąd nie wiesz czy mam laptopa czy nie ? jestem ciekaw poprostu gdzie są takie punkty , a większośc hot spotów jest darmowych w restauracjach umilając czas klientom :)
|
|
I nikt ci na to pytanie nie odpowie.domysl sie
|
|
Z tego co się mówi, to o ... Realu...? Ale na serio, to lepiej, żeby nie było Lidlów, Albertów i Żabek, bo te ostatnie to już na masową skalę, tylko Łomżę dziwnym trafem omijają...
|
|
huk -> hak (........)
|
|
rozpoczxełem ten temat bo tamta strona jakoś mi wolnij chodzi....
|
|
po pierwsze :) jest wyszukiwarka www.google.pl wchodzisz tam i wpisujesz hasło i klikasz szukaj bądź search no i wyszukuje ci wszystkie strony związane z wpisanym hasłem po drugie :-) * Socket 462 for AMD K7 Athlon XP/ Athlon/ Duron processor * FSB 333*/266/200 MHz ( * means overclocking ) będą to procesory AMD K7 , Xp Athlon , Duron częstotliwość 333/266/200 Mhz wysyłam na http://www.ocworkbench.com/2003/ecs/l7s7a2/l7s7a2-1.htm http://www.ecsusa.com/products/l7s7a2.html no i najważniejsze , sterowniki i biosy do niej http://forums.pcper.com/showthread.php?threadid=173805 Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
jest w Łomży szkoła muzyczna tam sie wybierz ;) na Legionów przy Dmowskiego Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Chcecie pozbyć się Ptysia, a kto by Wam pisał tak ciekawe tematy. Kiedyś była budowa tramwaju w Łomży, który bił rekordy popularności, a teraz skojarzenia który ma nie mniej postów. Widocznie są interesujące kiedy tylu forumowiczów tam pisze. Pozdrowienia. apostata
|
|
kapitan - mecz apostata
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |