Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Za Antoniego fajnie mają we wojsku. A zwłaszcza w tej Akademii. |
za zmniejszenie i 15min roboty tyle Ci krzykneli? Haha rozumiem 40zl jak placilem, ale nie 300, tymbardziej, ze zlota nie doklada a bierze. Zmniejszalem nie w Lomzy od razu mowie, ale zeby az taka roznica w cenie..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Za Antoniego fajnie mają we wojsku. A zwłaszcza w tej Akademii. |
dzieki wielkie za odpowiedz :)
|
|
Nie ma za co :) Czasami jak się zapomnę to jestem miły :):):):):) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ja nie zmniejszałem :( Ale tych złotników tylko znam :) urbi et orbi
|
|
Do października nie daleko od sierpnia do końca września zacznie się cyrk przed wyborczy Oj się będzie działo się:)
|
|
Do monikachrzan zobaczysz że jeszcze będzie więcej przyjadą z libii na zaproszenie polskiego rządu . Pomyśl trochę ile w podlaskim jest mniejszości narodowych ? Zanim polskie społeczeństwo zaakceptowało mogły minąć dziesiątki lat . Z takim towarzystwem i z podejściem to tylko możesz fotki pstrykać. Wiem że nie jesteś zła dziewczyna tylko ktoś Ci ******* na wkładał w głowę. Zapomnij o tym towarzystwie teraz jest ok jak co do czego dojdzie zobaczysz jak się odwrócą od Ciebie, widać to po ich poglądach i poczynaniach.
|
|
miłego pozdrawiania i nie tylko:D
|
|
Ponawiamy pytanie : Gdzie można na terenie naszego pięknego miasta zobaczyć pracującego Czeczena lub Czeczenkę? O odpowiedzi prosimy wyłącznie osoby którę są neutralne tzn. nie są z jakiejś organizacji , zwykłych obywateli . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Autor: fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-03-10 17:21 a próbowałaś opalić nad gazem? jajca se przysmaż - może jakaś wtedy zerknie na nie bez odrazy i odruchu wymiotnego...?
|
|
Do ForumowyTroll zdefiniuj "normalnego człowieka" sam zapierdziela na swój byt nie ogląda się na nikogo , nie zastanawia się ten ma a tamten nie ma a z czego on żyje. A resztę dopisz domyśl się sam bo nimam czasu:)
|
|
ja to już pije piwko mały.........
|
|
robciu jestem :-)cos robie.zajeta jestem troche. ubieram sie w extra ciuchy
|