Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Widać komuś temat o szczujni i krwi na jej rękach nie pasował!! Ciekawe komu. |
kobieta888 Witaj Kobieto :) Kalisony jak nowe ;) Dobrze się czuję ,trochę nogi bolą od tańcowania ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Widać komuś temat o szczujni i krwi na jej rękach nie pasował!! Ciekawe komu. |
no to teraz politycznie poprawni mają wodę na młyn. Podobnie jak było z pobiciem osób innej narodowości w mieście. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Re: Widać komuś temat o szczujni i krwi na jej rękach nie pasował!! Ciekawe komu. |
ANTY_BLM Witam Jesteś w błędzie ,nie znasz nas ,a oceniasz ......... Po pierwsze nikt tu nigdy o życiu intymnym nie pisze ,nie wiem skąd ten zarzut w naszym kierunku Po drugie masz do wyboru inne tematy ,nikt Ciebie nie zmusza do czytania naszych Po trzecie dlaczego nam mówisz gdzie mamy pisać ,a gdzie nie ? Po czwarte kto ile może tyle pije , liczysz nam wypite piwa ,za swoje pijemy Po piąte ,uwierz ,ze mamy MEGA fajną paczę i i bawimy się SUPER :):):):) PS. Zazdrość przez Ciebie przemawia ? a
|
|
na Mickiewicza
|
|
602880830 Jestem w pełni zadowolony z moich mebli kuchennych robionych przez tego Pana. :)
|
|
:)
|
|
i nie pisz my-bo piszesz sam za siebie:D
|
|
to nie wiem czy taniej znajdziesz. Ale na dworcu PKS jeszecze jest złotnik :)
|
|
Wiecie może o jakichkolwiek imprezach organizowanych w Łomży w sierpniu? Koncerty, wystawy, imprezy sportowe itp?
|
|
Robciu o której F1 ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |