Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krzyż od JPII |
Coś wiecej na tmat tegi koncertu ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krzyż od JPII |
A po co więcej ? Kasa Chorych i wszystko jasne :-D. urbi et orbi
|
|
Koszt uczesenia to okolo 100zł i więcj -ale z tego co wiem to w niedzielę płaci się podwójnie.A co do fryzjerki to myśle,że kogoś znajdziesz -tylko odpowiednio wcześniej trzeba się z tym kimś umówić-a nie " na ostatni gwizdek".Jakby coś mogę podac namiary na moją fryzjerkę
|
|
Skrajna prawica jest tak samo niebezpieczna jak czeczeńscy terroryści. Szef policji Sveinung Sponheim powiedział telewizji NRK, że wpisy internetowe mężczyzny "sugerują, że jego polityczne poglądy skłaniały się ku skrajnej prawicy i że miał przekonania antyislamskie". Dodał, że należy jeszcze zbadać, czy było to motywem aktów terroru. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9995537,Telewizja_podala_tozsamosc_zatrzymanego_ws__zamachow_.html
|
|
Pogromca_kretow_6 Kasa Chorych 26 Lip, 2011 - 20:00 Kalinówka Kościelna k. Białegostoku
|
|
Dzień Dobry na Początek pozdrawiamy OMANIĘ ;D Algi spać nie możesz czy się po prostu nie kładłeś się jeszcze? ;P hehehe co do kobiety to ona pewnie jeszcze kuruje się :D Dziadka kalesony bardzo dobry demot :) reszta jeszcze za pewnie odsypia w sumie też bym z chęcią jeszcze zdrzemnęła się ale ... co tam :) poza tym chciałam wszystkim podziękować za fajną zabawę na prawdę było fajnie :)
|
|
dzień dobry Bandziorki Balangowicze i nie tylko :D urbi et orbi
|
|
Nie Kalisonki...nie byliśmy...poszliśmy grzecznie do domku :D
|
|
SUNka juz ją pozdrowiłaś bo ona tu zajrzy zapewne :)) Może sie nawet odezwie :D A nogi hmm... jedna mnie boli :)) I spuchła :D Taaaka impreza była :D
|
|
Co myślisz że jak zmieniłaś nick to cię nie znajdą? to jw. chcesz te 500zł? urbi et orbi
|
|
Jaką reklamę bo nie bardzo jeszcze kontaktuję? :)
|
|
enya Może na jutro zarezerwujemy jakąś miejscówkę na Kasę Chorych ?
|
|
myślę, że najbezpieczniej będzie się umawiać z fryzjerką do której chodzisz na co dzień, obca może za taką usługę znacznie więcej policzyć za upięcie włosów takich sięgających do łopatek koleżanka płaciła 90zł
|
|
Patrzę że coś ostro spuściłaś z tonu.. Co się stało że tak zmiękłaś? Pewnie to efekt pierwszej rozprawy?Już pewnie wiesz co za swoje postępowanie ciebie czeka......
|
|
Kalisonki, pewnie ten sam. Kurde Ty to masz dobrze :) Jak nowa... Ja zaraz ide na spacer bo mi w domu duuuszno
|
|
zielona_biedronka daj maila to CI kogos polece:)
|
|
do fatikor nie pisz do mnie bo nie reaguje na ciebie narkomanie
|
|
do fatikor kryminalisto 500 zl przyda ci sie na szczoteczke do twoich budnych zebow. i nie pisz do mnie nic a nic. zegnam .
|
|
brawo kalesony brawoo ;) algeroth ale 1 raz widziałam uśmiech u Ciebie więc pij pij :D ja uciekam miłego dnia bandziory ;)
|
|
Do czarnaxxxpanteraczarna dobrze ze napisałaś o tym kurczaku coś dla mnie to podejrzany typ po prostu jest takie przysłowie "Panie Boże, strzeż mnie od przyjaciół - z wrogami poradzę sobie sam!" i tyle w tym temacie odnośnie kurczaka. Chce czymś błysnąć tylko nie wie gdzie i z kim i po co?
|
|
ANTY_BLM Fajny widoczek :) Nie jesteśmy z BRAWO ,młodo wyglądamy ,ale to nie ten przedział wiekowy ;) hehe *SUN* Miłego dnia :) Ja też uciekam ,sobie przypomniałam , że dzisiaj do 14 pracuje ;) algeroth Algi Cześć :) Armageddon ;) Chyba nie jest tak źle ,już normalnie nas za pijaków uważają ;) hahahahaha
|
|
:)
|
|
Do monikachrzan harda z Ciebie laska musi być:) Lubie być zdominowany hehehe.. A tak na poważnie należysz do OWP czy ONR bo pewnie nie umiesz tańcować tylko walisz pogo heheh...
|
|
Zwiewna zwiewa ;) MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM Miłego sobotniego relaksu ;) http://www.youtube.com/watch?v=RVmG_d3HKBA
|
|
ok,bądźcie poważni już, pogadajmy o czymś ważnym co elektryzuje łomżyńską opinię publiczną... ..no to gdzie kebap tudzież kebab najlepszy? :p
|
|
a ten znaczek postaw sobie na czole kryminalisto.
|
|
ta, oni chyba sami ze sobą te wywiady przeprowadzają ;) lubią podawać sobie swoje mikrofony ;)
|
|
:) :))
|
|
Do manierka nie wiem jak teraz ale w każdym mieście było UM centrum obrony cywilnej tam były liczniki gajera ale nie wiem czy Tobie by go użyczyli... Urząd Gminy - Obrona Cywilna 18-400 Łomża ul. Skłodowskiej-Curie 1a woj. podlaskie powiat: łomżyński TEL (86) 2164670 http://www.wroclawskikomitet.pl/komitet/ogloszenia/item/368-nowe-wyniki-pomiar%C3%B3w-i-teoretyczny-model-rozchodzenia-si%C4%99-promieniowania-nad-polsk%C4%85-po-katastrofie-elektrowni-fukushima-w-japonii
|
|
stawiaj sobie wszystko na swoim brzydkim czole:-)))))))))))))))))))))
|
|
jeśli tak to która?
|
|
Witam! Prośba jak w temacie, szukam kogoś kto fachowo i w przyzwoitej cenie zaprojektuje i wykona zabudowę kuchenną.
|
|
Na Piłsudskiego
|
|
główna to na pewno powinna być, inne też, gdzieś tak do 14
|
|
Na placu pocztowym ;x
|
|
Król Popu jak wynika z nieoficjalnych informacji przebywa teraz w stanie "niefizycznym" http://www.youtube.com/watch?v=fcE29L6L99E&feature=player_embedded
|
|
Nikogo nie polecam wleź w archiwom to się dowiesz kto kogo poleca.
|
|
heheh no tak ja jadłam go tak dawno że już nie wiem pogubiłam się może tutaj się dowiem :)co za intrygujący temat :)
|
|
algeroth O kebabach już nie trawię ;) haha urbi et orbi
|
|
aż chcę się słuchać jego nut ,:)jego pamięć w nas pozostanie do końca .
|
|
ok,dzieki algeroth,rooney a co do malego inwalidy umyslowego na pilsudskiego nie ma poczty
|
|
nasi znajomi chwalą zawalicha z kupisk, robi ładnie i dokładnie ale on drogi jest :(
|
|
Jes,t zaraz za cukiernią Polonez
|
|
do ktorej czynna?
|
|
Wreszcie normalny zespół do Łomzy zawita!
|
|
z Jacksonem zawsze mi się kojarzy koncert Live Aid 1985 http://www.youtube.com/watch?v=WkjIrKjqMi8&feature=fvst
|
|
Witam, czy ruszyło się coś z terminem WZ w KWP Pozn olsztyn a skąd wiesz o takich limitach na "Twoją" KWP?
|
|
Gdzie w Łomży znajdę zakład zajmujący się diagnostyką i naprawą alternatorów?
|
|
to sobie puknij:D
|
|
Zadzwoń pod 660034434 dobrze robią meble ja jestem zadowolony:), a i cena przystępna.
|
|
ja również podpinam się do tematu. Szukam podsufitki w dobrym stanie do Golfa 4 ,3 drzwiowy.
|
|
Algi...ja też się wysyłam w wiadome miejsce ( razem z raybenem) hehe... A Kebap...przecież słyszałeś e Ełku gdzie najlepszy :) Ale nie bedziemy mowic na forum, bo jak się wszyscy tam zlecą to jeszcze się zepsuje :)
|
|
tak tylko na Mickiewicza jest
|
|
Anty_blm nikt nie każe wchodzić Ci w tematy, których nie masz ochoty czytać. Ja nie czytam Twoich wypocin na temat muzy jakiej słuchasz na siłowni. Obeszliśmy się w naszych tematach dotychczas bez Twoich komentarzy więc nie katuj się naszymi wypocinami i wcale tu nie wchodź. Po co masz mieć koszmary. Normalni ludzie nie roztrząsają też tematów kto ma jakie blachy, BL, BLM etc. Amen.
|
|
sprawdź e-mail
|
|
Andy C to tylko kwestia indywidualnej oceny - podobnie zwolennicy krzyża pod pałacem prezydenckim powiedzieli by o naszym kraju - więc nie uogólniaj
|
|
Co myslicie o takim zawodniku jak Robert Pac ?
|
|
Trzeba isc i sie dowiedziec kazdy ma szanse podstawa dobrze napisany biznes plan
|
|
bo Fukushima to japońska kapitalistyczna wolnorynkowa firma pochodzaca z demokratycznego państwa więc gdyby tam nawet reaktor wyje bało w powietrze to poprawna prasa i media nikt z nich nie powie ,że promieniowanie jest tam zabójcze , piszą ,że prawie wcale go nie ma. Za to komunistyczny ruski Czarnobyl to smierć i promienijąca zbrodnia komuchów.
|
|
Teraz to już chyba na Pana Tadeusza.
|
|
Pifpaf przecież widać że takie obrazki to dzieci robią:) wyżalają się porzez komiksowe obrazki i filmiki . Mi też się nie podoba to i tam to ale ja nikomu do gara nie zaglądam;) A co mnie interesują żydzi,czeczeni, tatary,Litwini itp. nie muszę ich lubić czy tolerować ale co niby ta fundacja pokazuje to śmiech:)
|
|
dzień dobry,,,,,,,,:( ŚiOK jak dla mnie,, nie mogę się oswoić po wczorajszym,,,,
|
|
skąd to pytanie ??
|
|
a tak przy okazji nikt nic nie sądzi, sądy są od tego zamykam temat KONIEC !!!!!!
|
|
ktos mpisze o sadach kolku
|
|
hahahahahah Dziadka kalesony ......Ciebie nie mozna nie kochac ...... za te poklada dobroci i zyczliwosci , ktore w Tobie tkwia . Dla kazdego masz dobre slowo i ogromna zyczliwosc . Jak Ty to robisz ???? Recepte poproszę:-)
|
|
polecam kabe, weber, lub tez kraizel czy jakos tak to sie pisze,nie bierz lakmy ani atlas to szajz.a cena to zazwyczaj trzeba obejrzeć i kwestia dogadania sie.po 10 to można na prostej scianie:] no ewentualnie i z zagruntowaniem pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
Tak masz szczęscie Kalesony , ze mam normalne preferencje ;-) ....inaczej bylabym jak ten wczorajszy natret od ktorego nie moglysmy sie odpędzic .....wszystkie :D:D:D buziaki dla Wszystkich :]
|
|
oooo kalisonki ty mojeeeee,,,:(( ja goreeeee.... ŚiOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
można policzyć i bez, ale dodamy obróbki i wyjdzie na to samo
|
|
,,a jak sie liczy metrarz z dzrzwiami czy bez?,, nie rób z siebie ziapy, pisz jak należy. he,he.
|
|
robciu Trzeba zachowywać zasadę minimalizacji możliwości powstawania ogniw korozyjnych ;) hehe
|
|
Andy C - napisał : do @ Kurczka "Chce czymś błysnąć tylko nie wie gdzie i z kim i po co?" i tak to należy rozumieć !
|
|
nigdy nie dowiesz sie czego ja chce orangutanie:-)
|
|
napisz kim ty jestes:D
|
|
osikowego kołka
|
|
rudy błazen z druhem
|
|
do b.....................opozniony jestes.
|
|
... Pan tera, a Pan póżniej ...
|
|
Ja nie piszę o starych cycach,tylko o biuście:))
|
|
pisz dalej nawet nie reaguje:XD
|
|
biust,,,,, hmmmm..
|
|
robciu takie jak ma Twoja babcia:)
|
|
jesli jest dużo drzwi do obróbki to powiecmy 5zl za drzwi to chyba dobra stawka
|
|
tak wlasnie ludzie pytaja sie czy prawdziwe bo takie twarde taki ksztalt maja a ja sie oburzam az czy prawdziwe oczywiscie ze prawdziwe .
|
|
zazdrosniku ogarnij sie:D zapal w piecu:D
|
|
JA NIE UZYWAM LUSTERKA TYLKO LUSTRA IGNORANCIE.
|
|
z malego przejdz na milimetr
|
|
jednym słowem stary wytłuk
|
|
do b....................ludzi to ty oszukujesz i naciagasz .....................nigdy tego nie stosuje.
|
|
naciagasz na 1x..................... bo realia sa extra:-)
|
|
maly zadbaj o swoj wyglad bo staro wygladasz:D na 39 lat,
|
|
nie interesuje mnie to bo ty jestes wiesniak i ona wiesniara. to tyle:D
|
|
A SEBASTIAN JEST PIEKNY.NIE JAKIS WIESNIAK.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |