Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga na laptopy |
z kąd u licha wiesz, że dzastin :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga na laptopy |
to byli moi koledzy........ oni zgineli z własnej głupoty, to edzie przestrogą dla innych, by nie wsiadali po pijaku za kółko. Martwią mnie jedynie głupie plotki z dupy wyssane, na temat ich śmierci. Należy przez pamieć na nich uszanować to co się stało, a nie wymyślac plotki i ***** opowiadać każdemu swoje herezje. To także jest głupota... ubolewam nad tym :((( i jest mi przykro..... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Lodowiska i te sprawy :P @chrostek - widziałem wczoraj Twój samochodzik na mieście :P
|
|
No a jak ktoś jedzie po 23? Też jest tolerancja 10%? Wtedy można jeździć 70km/h... Ktoś odważył się spróbowac? ;)
|
|
Ja nie kupuję wynalazków, tylko jadę na wieś kupuję świniaka i sam robię szyneczki, boczki i czasem kiełbaski, a i zmielone mięso na kotlety to jest mięso, a nie 60% tłuszczu, i chemiczne utrwalacze i polepszacze. Z chemii może być tylko odrobina saletry dla koloru, chociaż i bez niej można się obyć, no oczywiście i sól bez której nie można się obyć. Wędzenie tylko drewnem z olszyny. Wyroby palce lizać. Smacznego. Pozdrowienia. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
MrS, a może Ty się wypowiesz na temat?
|
|
aby byla kasa to i bedzie supermarket apostata
|
|
jedzcie wędlinke z Constaru ;) Odwagi, mądrości i pokory!!
|
|
Kupiłem plytę główną ECS L7S7A2 na allegro i za bardzo nie wiem jaki procesor , o jakiej max częstopliwości wsadzić. Jednym słowem nie wiem jaki procesor wytrzyma płyta. Płyta jest pod AMD Socket A.
|
|
Ktoś ma kontakt do właściciela szarego Mercedesa "skrzydlaka" na żółtych blachach?
|
|
tego Kubusia można spotkać czasem w niedziele, ostatnio koleś nim jezdził po ulicach ok. południa apostata
|
|
Przyznaj się ptysiu, kto Cię gonił? Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |