Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Plan Morawieckiego |
lukasz432 ja napisałem w sensie koleżanka kolega bez pod tekstów ;) Myślałem ze Ci któraś z przemoczonych kibicek wpadła w oko;) OK.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Plan Morawieckiego |
Dobry wieczór Bandziorki :) Jak Wam minął dzionek? Ale fajny ciepły deszczyk pada :) Wlokłam się z garażu noga za nogą celowo moknąc :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
JAKIE JA MAM CY23I PIĘKNE
|
|
Popukaj kilka razy w arbuza,potem w głowę ,dzwięk identyczny.
|
|
Omanio jak masz na o2 to wywaliło im serwer
|
|
enya Fajnie się mokło :) Omania Ja też nie mogę się zalogować :( algeroth Enyę krople omijają ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
TREDOWATE DZIECKO MACIE? ALE JAJA:D
|
|
Do kaanna Dziękuje za wsparcie.Mam nadzieje że poradzę sobie.Mam pewien pomysł tylko nie wiem czy TV to zaakceptuje .GŁOSUJCIE POMÓŻCIE ZBUDOWAĆ TEN PLAC!!!!!!!!!
|
|
a piwo pijesz????? hehe ja też się najadłem na mieście... Autor: czarnasukaczarna (---.elomza.pl) Data: 21-07-11 19:09 JAKIE JA MAM CY23I PIĘKNE mi chodziło o twoje cycki... SKARBIE..:-)
|
|
TYLKO JA GORZEJ TO ROBIE JESTES POSMIEWISKIEM
|
|
wakacje sprzyjają do nawiązywania nowych znajomości czasami jakaś osoba zaintryguję a czasami nie to jest jeden z powodów że się nie nudzę.
|
|
tu nie ma żadnego marudy, lolek. jeszcze się nie wypowiedział... podejrzane. a tak w temacie, to ten wirtualny alkomat mi zawsze pomaga, gdy mam gdzieś jechać i nie jestem pewny: http://alkomaty.biz/index.php?p=virtualalyser pozdro.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |