Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS chwali się budżetem, ale nie jest dobrze, |
Diabel jest kłamcą i ojcem klamstwa ,ma tez dzieci kłamczuszki KAZDY KTO KLAMIE JEST DZIECKIEM DIABŁA takim diabelkiem:-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS chwali się budżetem, ale nie jest dobrze, |
wladima:) Bardzo ładnie to ująłeś że kuria trzyma motłoch za mordy :):) Przynajmniej nie będziesz darł japy że obraziłem twoje uczucia religijne :):):) marlen :):) to nie ja zacząłem pisac o kosztach tylko ty:):):) więc to nie ja zacząłem schodzić na polityke i gospodarkę :):):) Ale jednego i tak nie rozumiem :) Skoro dostaja dotacje z SP to dlaczego akurat u nas każą zwracać za nauke w syminarium :):) Przecież nie ponoszą z tego tytułu żadnych kosztów :) Czyli tak to rozumiem : Albo okradają SP, albo okradają swoje naiwne owieczki :):):) Sam sobie wybierz wersję która najbardziej będzie ci odpowiadała :):):) rudy błazen z druhem
|
|
Maruda ten film jest o seminarium w USA ,a nie w RP i nie zmieniaj kraju ,bo tam nikt nic nie dostaje :-)
|
|
Maruda się broni ,nie ma odwagi przyznać,ze nie oglądał filmu :-)
|
|
Marlen :) A czy ty zrozumiałeś o co mi chodzi ?? Chyba raczej nie :):):):):):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
@maruda – Czy ja kiedykolwiek „darłem japę” o uczuciach religijnych?
|
|
wladima:) Nie pisz z telefonu bo rachunek będziesz miał ogreomny do zapłacenia :):):):):)
|
|
@ zezowate szczęście – a kto ci powiedział że ja jestem księdzem, zakonnikiem,etc....?
|
|
a pewnie że tak :):) Są o niebo smaczniejsze od mszalnego wina :):):) rudy błazen z druhem
|
|
Zezowate niczym się nie przechwalam ,pracuje uczciwie i głową wiec stać mnie na coś,co nie jest tandetą :-)
|
|
Marlen , żle odczytałeś, zgoda przed sądem i sprawiedliwością - nie bronił !!! ale czy należało dawać schronienie i pomagać temu typowi ? czy raczej go napiętnować ?
|
|
Maruda idź obejrzyj w/w filmy ,to nie będziesz kpił z egzorcyzmów ,a piwko tez wypij :-)
|
|
Przestań. Daj spokój. Tam krowy się załatwiają do tej wody.
|
|
Ja ostatnio byłam i w przeciwieństwie do naszej "cudownej" rzeki i plaży zalew w Stawiskach jest bardzo czysty. Polecam rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |