Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marsz Niepodległości-Wyjazd |
Dobry wszystkim :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marsz Niepodległości-Wyjazd |
algeroth Cześć :) Dlaczego mało ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
bear to ci pomysł podsuneli to lepiej iść na dyskoteke i jakąś poderwać będzie szybciej i za to w real a nie wirtual
|
|
mam 14 lat i nie wiem czy mogę przewozić pasażera na moim skuterze???
|
|
nie możesz:) rudy błazen z druhem
|
|
siema sun ja jestem chwilowo zaraz uciekam do obowiązków
|
|
1zł. lub 2 zł. to nie przepłacanie :):) Przejdź po sklepach i sobie wybierz , masz dużo czasu :):) Wakacje są :):)
|
|
dziadziuniu:-) nono to musze zaraz zacząc miłosć wyznawać :-)
|
|
mój kolega teraz tam przebywa, jego firma remontuje tam jakiś budynek. Dzwoniłam wczoraj do niego i był nieźle wystraszony ta całą sytuacją.
|
|
Jesli skuter masz zarejestrowany na 2 osoby to mozesz
|
|
Ja się wcale z tobą nie kłóce:):) Ja tylko wypowiedziałem swoją opinię na temat filmu i kantów KK :) a to czy to jest w USA czy w Polsce to nie ma znaczenia , nie no sorry ma, bo w USA KK SP nie rżnie na kasę na wszystkie mozliwe sposoby :):):):)
|
|
KAZIK NIE MA RYJA
|
|
@ wladima , ja nie myślę, to są FAKTY ! co pozostawisz niewygodny Ci temat bez komentarza ?
|
|
wladima , a znasz zdanie Episkopatu na temat ks. Natanka ? Autor: wladima (---.lomza.vectranet.pl) Data: 19-07-11 13:54 @ zezowate szczęście – ja zawszę kieruje się własnym rozumem, Episkopat nie stanie przed Bogiem zamiast mnie, to ja sam osobiście będę musiał zdać sprawozdanie z własnego życia. a znasz zdanie Watykanu ( Kongregacji Watykańskiej) na temat Ligockiej i Komaryczki ? co oni też nie staną przed Bogiem ? WYBIÓRCZA WASZA SPRAWIEDLIWOŚĆ
|
|
@ zezowate szczście – Ty przeczytaj z zrozumieniem przytoczoną przez Ciebie moją wypowiedź - ja się zgadzam w 100% z wypowiedzią Natanka z <<<<<<zapodanego linku>>>>> nie znam za wiele innych wypowiedzi Księdza Natanka, ale z tą konkretną zgadzam się 100%, myślę że jasno się wyraziłem. Tego drugiego Pana nie znam w ogóle, i na dodatek nie wiele mnie on interesuje, tak że odczep się wreszcie od tego płotu.
|
|
Łomża - dwa Kolno Kilka macew w Nowogrodzie Wasilków polecam też stronę: http://www.kirkuty.xip.pl/ są tam cmentarze wg miejscowości z opisami losu Żydów
|
|
Zezowate ja dobrze odczytalem ,to Ty napisales obmawaiając niewinnego czlowieka :-)
|
|
„Kto ma księdza w rodzinie, ten z głodu nie zginie”. "Kto ma księdza w rodzie, tego bieda nie dobodzie". Przychodzi ksiądz do pewnej ubogiej rodziny. Powiedział im, żeby się nie przejmowali, bo Święta Rodzina też była biedna i pokazał im obrazek. Ojciec bierze obrazek, ogląda i stwierdza: - Wcale nie są tacy biedni, bo stać ich było na fotografa. Spotykają się dwaj księża. Jeden mówi do drugiego: - Ooo, widzę że ma ksiądz nowe buty. Zamszowe? Na to drugi odpowiada ze oburzeniem: - Nie! Za swoje.
|
|
i nie kłóćmy się ,czy ja jestem wiadima ,czy nie,bo nie jestem ,a kłótnia i tak tego nie roztrzygnie ,a kłócąc się stracimy w oczach dziewczyn na wizerunku :-)
|
|
Maruda ,ale filmu nie oglądałeś i nie kłóćmy się o to :-)
|
|
Ja od dziś stanę się stałym klientem Pol-Mot Auto. Dostałam taką zniżkę na przegląd, że mam mnóstwo kasy jeszcze w portfelu :) Za to najbardziej ich lubie :) Obsługa oczywiście też fachowa, no i uczciwa, nie ściągają kasy.
|
|
roberto :) Godzina 8.22 tam jest wszystko dokładnie napisanew :):):) Kasia
|
|
|
Ale nie chodzi o wygodną rejestrację tylko o likwidację bezrobocia i normalną pracę po 8 godzin! Pracodawcy dajcie ludziom pracę!
|
|
|
wchodziłam na ich strone i teraz w wakacje bede chodzila na Zumbę ale potem po wakacjach wiem ze jakiekolwiek zajecia sa popołudniami i wieczorami:(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |