Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Psychiczna córka oficera LWP. |
Balkon i loga powinny być otwarte. Niektórzy cygańskie wioski chcą robić z graciarnią wewnątrz. Jestem przeciwny takim praktykom.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Psychiczna córka oficera LWP. |
Maruda ,jak będziesz się kłócił to zaraz któraś da Ci po główce :-)
|
|
spoko spoko :) Te które mnie znaja wiedza że jestem opętany :) A te które mnie nie znaja mnie nie interesują :):)
|
|
a mi to lotto :):):) Po jeziorze Genazaret pływa łódka. Gdy podpływa do brzegu, turyści pytają jej właściciela: -Ile kosztuje kurs po jeziorze? -200 euro -To strasznie dużo! -Ale, drodzy Państwo, po tym jeziorze Jezus chodził piechotą. -Nic w tym dziwnego. Przy takich cenach...
|
|
A no tak :):) bo to się wszystko od filmu zaczęło :):):) Wyobraź sobie że oglądałem :):) Ale do filmów podchodzę bez emocji :):) Dobrze ucharakteryzowany i dobry aktor potrafi zagrać najgorszego potwora:):):) :) A chłopak że nie miał matki i miał biednego ojca to nie było go stać na zwrot kasy .Więc nie miał mozliwości zrezygnowania z seminarium :):):) U nas też jest podobnie :) Rezygnujesz z seminarium musisz zwracać kasę za wszystkie lata nauki :):):)
|
|
chyba wiem o jakiego Mariusza chodzi :) jeżeli to Pan Mariusz S, to faktycznie i ja polecam. Za czasów średniej szkoły chodziłam do niego na tenisa i fajnie się grało, miał do dyspozycji salę albo korty wynajmowaliśmy na skejcie :) miło było poganiać Sora trochę za piłka :) o ile chodzi o tego człowieka co myślę to go pozdrawiam z tego miejsca, jeżeli nie to przepraszam :) jakby nie było dobre czasy
|
|
Maruda przeczytaleś przed chwilą streszczenie filmu ,tak dlugo Cię nie było :-)
|
|
No tak racja , wydało się :( Ale nie przeszkadzaj mi w doczytaniu do końca :):):) Jutro opowiem ci resztę, bo bardzo wolno czytam :):):):):)
|
|
Prawda czy fałsz?????
|
|
Ale film tez obejrzyj i piwko wypij ,albo dwa jak dasz radę :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |