Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sąd broni praw obywateli, jak długo jeszcze..? |
hejka ,to typowa plotka tak się zaczyna coś gdzieś tam ,tak jak ten temat ,nie widze tu czystych intencji .i moze rzuce propozycje .akurat niedawno oglądalem film "Rytuał "na faktach autentycznych ,tez o szatanie i egzorcyyzmach,ale tez i o ksiedzu w seminarium w USA i jego wątpliwościach w wierze .zachęcam mocno :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sąd broni praw obywateli, jak długo jeszcze..? |
@ zezowate szczęście – ja zawszę kieruje się własnym rozumem, Episkopat nie stanie przed Bogiem zamiast mnie, to ja sam osobiście będę musiał zdać sprawozdanie z własnego życia.
|
|
Szczerze polecam! Miałam okazję trenować z Mariuszem, widać że ma pojęcie o tenisie a przy okazji naprawdę potrafi zmotywować :) Biorąc pod uwagę łomżyński rynek chyba jeden z lepszych trenerów.
|
|
Ptaszki są czarne, a skoro masz czarne denka od butelek to chyba Ci się nie zlewają co? Narzekać zaczniesz jak zacznę fluorescencyjne puszczać nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
za 2 zł za 1kg nie kupi nawet używanego plus przesyłka na allegro krążki stalowe chodzą od 2,90 w górę plus wysyłka. Ja mam do sprzedania krążki stalowe można powiedzieć że nówka o wadze 5kg i 9 kg w cenie 3,70za 1kg krążki stalowe są niezniszczalne natomiast żeliwne mogą pęknąć.
|
|
vladima Młoda i zdolna Egzorcystka jest o całe niebo lepsza od starego kiecowatego eunucha :):) A jak by co to smiało mogę polecić taką , nawet tobie :):):) A co do ,,księdza " natanka , dla mnie to zwyczajny fanatyk religijny :) A jak wiadomo od fanatyzmu do terroryzmu tylko jeden malutki kroczek :):) Dobrze że Kuria trzyma krótko za pyski takich debilów ,bo w niedługim czasie zamiast terrrorystów kaukazkich najgroźniejsi byli by Polscy :):):)
|
|
a czy znacie inne tytuly filmowe tego rodzaju filmów na faktach autentycznych ? podajcie chetnie oglądnę :-)
|
|
Maruda ,na to się godził wstepując do seminarium i wiedzial o tym ,nauka w USA kosztuje :-)
|
|
Natanek czy Komaryczka ? co za różnica ???
|
|
@marlen – maruda pewnie na szybkiego przeczytał, jakieś internetowe streszczenie i teraz próbuję brylować, zadaj mu konkretne pytanie z filmu, to pewnie zniknie z wątku jak kamfora:)))
|
|
wyjazd do olsztyna rano , złożenie dokumentów na studia i powrót . 3 wolne miejsca . chętni ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |