Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża po obu stronach narwi ? |
Takie urządzenie podpięte do internetu, które udostępnia drogą radiową to właśnie połączenie... za darmo lub też nie. ;) http://pl.wikipedia.org/wiki/Hotspot
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża po obu stronach narwi ? |
kataklizm---> kastracja
|
|
Witam!!! Potrzebuje informacji o Audi 80 b4. Przede wszystkim interesują mnie wymiary. Z góry dziękuje. Pozdrawiam. :)
|
|
Od strony Zambrowa też był dzisiaj rano mały korek, ale to wszystko chyba wynika z tego, że kierowcy jadą z jakąś nieśmiaością tak jakby nie czuli, że zainstlowane są te antygrawitony. Trochę śmielej i będzie OK! zefer
|
|
Chodzi mi o zakonczenie z Łomży...
|
|
No, Ptysiu, noooooo....... _______________________--
|
|
No, Ptysiu, noooooo....... _______________________-- ...Łomżyński Klub Sportowy...
|
|
No, Ptysiu, noooooo....... _______________________--
|
|
jaja---->żółtodziub
|
|
W tym roku do szkoły przyjmowano na kierunki ratownik medyczny, masażysta, terapeuta zajęciowy i farmaceuta. Uczyć się mozna tylko dziennie, bezpłatnie (!) Na każdym kierunku nauka trwa 2 lata. Po ukończeniu-dyplom technika. Przyjmują na podstawie konkursu świadectw+rozmowa kwalifikacyjna (najciaśniej jest na farmacji i masażu, ratownik i terapeuta to już łatwiej się dostać) Szkoła mała i spokojna :) Zobacz stronkę www.medyklomza.webpark.pl Pozdrawiam! PS:Info można zbierać gdzie się chce i jak komu jest wygodnie. Ważne jest otrzymanie odpowiedzi!!!
|
|
Zazwyczaj używa się w tym celu jakiejś wyszukiwarki. A to co znalazłem, pierwsze z bzregu: http://homepages.compuserve.de/SreenBall/
|
|
P.S. Chce ktoś kupić Rapida do remontu za symboliczne pieniądze?
|
|
żółtodziub - prawiczek Sars
|
|
ronda sa zajebiste !! :DDD Nasza
|
|
Niestety tam nie byłem, ale za to Ptysiu był :] Szkoda że Cię nie mogłem zobaczyć :/ Ale z drugiej strony to i dobrze, że się teraz wydało, bo nawet jak byłeś z rodzicami, to i tak by Ci nie pomogli, jakby spora grupa forumowiczów Cię goniła :] Twoje szczęście P.S. A w czym wygrałeś ?? W konkursie na najlepszy kabaret czy głupotę :] ??
|
|
Starczy mi KM w Rapidzie, żeby się bezpiecznie ewakuować?:)
|
|
bezrobotny - ma dużo czasu Nasza
|
|
Ptysiu jeszcze jedna wypowiedz w tym temacie a obiecuje ze cie znajdziemy i nauczymy pokory. Szczunek dla wszystkich któży uszanowali tego człowieka on był normalnym chłopakiem dziękówka dla wszystkich któży zgroamdzili sie na jego pogrzebie. Dzidek na zawsze pozostanie w naszych sercach [*]
|
|
niech spoczywa w pokoju.Amen [*][*]
|
|
pfffffffff jakieś mi tu audi 80 ;p http://www.winiar.com/AUDI_A8.htm to jest dopiero Audi :) Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Witajcie, zastanawia mnie fakt, co sądzicie o rozwoju naszego miasta na przełomie 5 lat, tj. od 2000 roku ? Czy dużo się zmieniło od tego czasu ? Co prawda mieszkam tutaj dopiero 3 lata, ale zawsze często przyjeżdżałem do Łomży :) Jaka jest Wasz opinia ?
|
|
Godzina ta sama bo w tej samej chwili dowiedzieli sie o wygranej :D bagrmosen
|
|
Rozumiem Ale ta policja nic nie dopusci do ruchu drogowego ?
|
|
wygrana -> Lotto
|
|
No, Ptysiu, noooo..... _____________________-- Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Cześć! swój post kieruje głównie do kobiet :P Mam dośc mojej fryzurki, mam ochote na coś ekstra innowacyjnego i odważnego...na fryzurkę zgodnie z trendami...i tak własnie pytam się was kogo byście mi polecili. W łomży co prawda nie mamy dużego wyboru dobrych fryzjerów, ale może znacie kogośc kto bardzo trendy ścina i niespiepsza formy? Dodam, że mam 18 lat i nieboje sie diametralnych zmian. Dziękuje za pomoc i jeśli juz podzielcie się swoimi odczuciami na temat fryzjerów, z kórych usług miałyście (nie)przyjemność kożystać. Pozdrawiam.
|
|
Głosniki te są po to bo w autobusach czasami gadaja mi sie zdarzyła taka sytulacja że jechalem i mówi baba Proszę Przygotować Bileciki Do Konntroli a ja sie ździwilęm ,a jeszcze byla, taka sytułacja ze gada jaki bedzie nastepny przuystanek np. statoil ale cicho gada :( a jestem za żeby lecjała muzyka ...Łomżyński Klub Sportowy...
|
|
Ptysiu ... no no no ...
|
|
Jechać jak psów takich idiotów.
|