niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobry przykład godny zapamiętania!

enya
Bo kręcę tyłkiem ;) hahaha
Uwielbiam tańczyć :):):)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobry przykład godny zapamiętania!

*Sun*
Kombinuj ,żeby w piątkowy wieczór wyjść z domu ;)

Uciekam Kofani ,my tu gadu gadu ,a dziad śliwki rwie ;) hehe

Na odchodne fajna nuta :)

http://www.youtube.com/watch?v=supZVc9NdAo&feature=related

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

karmazynowypirat

Rozmawiałam z osobą z Fundacji , mają wiele zgłoszeń w sprawie nieprawidłowości w Domu Samotnej Matki w Nieławicach , z tego co piszesz , kierownikowi chodzi jedynie o nowe rzeczy lub pieniądze ,wiadomo dlaczego ;)

Mam nadzieję ,że w tym kierunku będą poczynione kroki ,aby takie sytuacje nie miały miejsca ,o których pisze miska345

... ja , już tak

he he he he he he he

ha ha ha ha ha ha ha

hi hi hi hi hi hi hi hi hi

vladima :):)
A ten pan nie był twoim nauczycielem przypadkiem ???

http://www.youtube.com/watch?v=IYD1IeM1Xv0&feature=related

:):):):)

no i co w tym dziwnego, że słychać płacz dziecka ?

jak mają tam żłobek, to normalne, przecież czarni też mają dzieci, całymi dniami "pracują", pasą swe trzódki, to gdzie i z kim mają bachy zostawić ?

SUN...hahaha dobre :D

Maruda wcale ten ksiądz nie chcial zrezygnować z kapłaństwa,bo go zmuszali do zostania egzorcystą ,a z powodu ,ze mial slabą wiarę i zdawal sobie z tego sprawę .i wtedy dostal propozycje wyjazdu na ten kurs egzorcystow ,co wcale nie oznaczalo,ze nim bedzie ,widocznie tylko slyszales o tym filmie ,ale go nie oglądales :-)

@zezowate szczęście – nie znam sprawy, nie będę się wypowiadał.
@ maruda – to jednak kuria nie jest taka zła, w twojej ocenie. Trzyma „motłoch” za mordę dzięki czemu Ty możesz egzystować ;)

a tak wogole to gdzie te spotkanie?:D
i czy to prawda ze juz nie mozna palic w pubach?

"bardzo ciekaw reakcji.. "

Niewygodna sprawa ???
Lepiej udać głupa, że się nic nie stało ?

wladima , jesteś przecież na bieżąco z takimi tematami, a i w mediach było głośno !

o. Roman Komaryczko 42-letni franciszkanin, w dziewczęcym zakonie betanek w Kazimierzu Dolnym obmacywał, ocierał się i odmawiał przy tym modlitwę do Miłosierdzia Bożego. Molestował zakonnice udając, że prowadzi terapię.

Dziewczęta na pewno potrzebowały wsparcia duchowego, ale nie takiego. Potrzebowały pomocy terapeutycznej, bo zostały wykluczone z zakonu za ich bunt w 2005 roku. Złamały wówczas śluby posłuszeństwa. Nie podporządkowały się decyzji Watykanu, który odwołał ich przełożoną, s. Jadwigę Ligocką za "prywatne objawienia" i przyjmowanie nieodpowiednich osób do zakonu. Dziewczęta okupowały siedzibę zakonu i nie chciały się stamtąd wyprowadzić, choć formalnie nie były już zakonnicami.

Hierarchowie wiedzieli o jego skłonnościach od dłuższego czasu, ale utrzymywali to w tajemnicy. W listopadzie 2002 roku o. Kazimierz Malinowski, krakowski prowincjał franciszkanów wydał o. Romanowi całkowity zakaz utrzymywania kontaktów ze zgromadzeniami żeńskimi i spowiadania poza konfesjonałem.

Sąd skazał księdza Romana K. byłego guru zbuntowanych betanek na sześć miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na 2 lata oraz 600 zł grzywny, za bezprawne przebywanie w klasztorze w Kazimierzu Dolnym .
Co do molestowania - sprawa w toku .

a -
Biskup diecezji łomżyńskiej Stanisław Stefanek najpierw przygarnął byłe betanki z Kazimierza Dolnego, a póżniej towarzyszącego im byłego guru buntownika.

witam, mam pytanie - znacie gdzieś w okolicy Łomży dobrze zachowane kirkuty? podkreślam - dobrze zachowane - nie puste pola w stylu cmentarza tykocińskiego.

... muszę przetrzeć binokle bo mi zaparowały, cosik czarno widzę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org