Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Kościół nie jest od pomagania\",Kuria chce wyrzucić zadłużoną rodzinę z mieszkania. |
bierz najlepszy. wszystko ładnie śmiga i nie tak drogo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Kościół nie jest od pomagania\\\",Kuria chce wyrzucić zadłużoną rodzinę z mieszkania. |
Na migi sie dogadamy :D rudy błazen z druhem
|
|
Re: \\\"Kościół nie jest od pomagania\\\",Kuria chce wyrzucić zadłużoną rodzinę z mieszkania. |
Prawo o ruchu drogowym nie definiuje minimalnego wieku wymaganego, aby przewozić pasażerów na motorowerze. Ograniczenie takie podane jest wyłącznie dla kierujących rowerami (Art. 96 pkt 3 KRD). Biorąc pod uwagę fakt, że do kierowania motorowerem wymagana jest karta motorowerowa, o którą można wystąpić po ukończeniu lat 13, możemy przyjąć, że jest to automatycznie minimalny wiek wymagany do przewożenia pasażera
|
|
Chodzi o soczewki bez wady tak tylko żeby sobie założyć dla zmiany koloru
|
|
karmazynowypirat - a do nas nielawice same wyciagnely rece o pomoc ..dziwne
|
|
Różnica w cenie groszowa a neta masz z introlanu jak marzenie :):) Bierz za 50 zł. i się nie szczyp :)
|
|
a mnie tam na zeza już nic nie pomoże, w oprawki okularowe wstawiłem denka od butelek i też czarno widzę świat !
|
|
@ maruda – z księdzem Natankiem, w pokazanym linku zgadzam się w 100 procentach. Pewnie Cię nie zaskoczyłem.
|
|
enya przestań puszczać te ptaszki, bo i jeszcze oczopląsu dostanę, zez i ślepota, to chyba wystarczy ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |