czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dramatyczny spadek popularności PADa :) długopis dołuje

ha tanczyc uwielbiam:) (nigdy trzezwa)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dramatyczny spadek popularności PADa :) długopis dołuje

Witam. Chciałbym się tylko w tym temacie niejako własną refleksją podzielic :) i doświadczeniem przy okazji. Jesienią zeszłego roku robiliśmy z żoną jak zwykle przedzimowy"przegląd" ubranek naszych pociech, uzbieraliśmy 4 wielkie torby za małych rzeczy- ubranka, kurtki, buty, ogólnie wszystko (ubranka w naprawdę dobrym stanie, wszystko co podniszczone szło do śmieci), do tego doszło od groma maskotek, zabawek itp. Nie mieliśmy komu oddac więc wpadliśmy na pomysł domu dziecka, domu samotnej matki, ośrodka pomocy społecznej czy czegoś takiego. Byłem gotowy sam zawieźc, nie było problemu, zaczęliśmy więc obdzwaniac wszystko co w Łomży i okolicach, żeby wiedziec gdzie z tym jechac.
Uwierzycie że nie było chętnych na tego typu pomoc? Dom dziecka, domy samotnej matki, domy pomocy społecznej, ośrodki dla bezdomnych- dzwoniłem wszędzie (do Nieławic również ), wszędzie ten sam tekst - że oni takich rzeczy nie biorą, że gdybym ofiarował PIENIĄŻKI to chętnie, a z takimi darami to Pan może tu i tu zadzwoni, chętnych nie znalazłem. Kto nie wierzy, niech sam podzwoni z tego typu ofertą.
Wkur.... na maxa dałem ogłoszenie na 4lomza, rzeczy poszły dosłownie w ciagu kilku minut od ukazania się ogłoszenia. To wszystko co miałem do powiedzenia, wnioski niech każdy wyciągnie sobie sam. Pozdrawiam serdecznie

niedaleko od Łomży. posiadam własną brykę :)

na allegro najlepiej. jest tego pełno

no takie wlaśnie

wladima , a znasz zdanie Episkopatu na temat ks. Natanka ?

... to tam trzeba posłać EGZORCYSTĘ !

... nie widziałem, nie znam, nie dyskutuję .

a ja widziałem i wyraże swoje zdanie :)
skończył syminarium ale nie wiedział czy jest wierzący :(
Więc musiał zostać Egzorcystą :):):):):) Nie pozostawili mu wyboru :):):)

do chicka **** OFF

@ maruda – u ciebie pewnie już była „egzorcystka”? I co - coś z ciebie „wycisnęła”? Czy tylko powietrzem strzeliłeś?:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org