niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
\"Różaniec do granic\" krytykowany i wyśmiewany przez \"media\" Kalifatu byłych tzw. NIE Miec...

http://www.joemonster.org/art/17565/_Znajdz_gola_babe_czyli_test_na_spostrzegawczosc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: \\\"Różaniec do granic\\\" krytykowany i wyśmiewany przez \\\"media\\\" Kalifatu byłych tzw. NIE Miec...

odrazu przepraszam za literowki ale mam niekompletna klawiature (wystarczylo ze zostawilam malego na 3 min w pokoju)

Re: \\\"Różaniec do granic\\\" krytykowany i wyśmiewany przez \\\"media\\\" Kalifatu byłych tzw. NIE Miec...

Gdzie w łomzy mogę kupic takie soczewki ???

widzę mamusine pogawędki :D
ja swojego potworka właśnie uspałam i mogę odetchnąć ufff

co tam robaczki? jak na razie patrze ładnie za oknem i mam nadzieję że tak pozostanie bo nadawali do końca tyg. przelotne opady i burze :/ ale może ominie nas :D

enya a cóż to za ptactwo lata tam u Ciebie chyba sępy jakieś czyhające na swą ofiarę :D heheh

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org