Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Unia Europejska stosuje podwójne standardy |
Kochany marudo;-) jak Ty wiecznie zajety jestes.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Unia Europejska stosuje podwójne standardy |
Sieemka czarna..,robciu;-) A i witam marudkę.
|
|
zezik co Ci sie stalo?
|
|
dokladnie Omania
|
|
czarnasuko :) Ja dla ciebie zawsze znajdę chwilkę czasu :) Starczy tylko mnie zawołać i przybędę z drugiego końca świata :):)
|
|
To już się w pycie nie mieści, co odpalę kompa to ciągle te same banały i pierdoły . Jaja można sobie robić, ale to u Was się kupy nie trzyma. Chyba, że gówn.a to tak, same gówniane trele morele. Banialuki i dziecinne gadki . KURW.A ! dajcie od siebie odpocząć !
|
|
co ty ***** dostajesz? wez nie *******! jak ktos moze dawac gwarancje na cos, czego nie produkuje? on ci moze dac gwarancje na dobrze wykonana usluge, nic poza tym!
|
|
zezowate szczęście :) Omania wcale nie żartuje :):) Uwierz mi i nie ryzykuj :):):)
|
|
Ruciane-Nida Ośrodek Ministerstwa Gospodarki ul.Wrzosowa 1 tzw.Diabla Góra polecam lub kwatery u Moniki fajna miejscówka jak chcesz odpocząć wszystko na miejscu i Tanio
|
|
ja jestem.... tylko chwilę mnie nie było..... he he he he he he h eh ehehehehe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie można tam kupić ani kąpielówek, ani czepka, zresztą wypożyczyć też nie da rady. Czepek możesz kupić na Bernatowicza oraz (chyba) Pana Tadeusza nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |