Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niewdzięczny Naród ogląda/słucha obcych |
no nima hmmm.. pewnie zaraz mrówki się zalęgną.... hihihihihihihihhihihhi rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niewdzięczny Naród ogląda/słucha obcych |
To chyba źle słyszałeś bo na ich stronie nic nie ma. STRANSKY
|
|
robciu no i co się nabijasz, chłopak widać że miły i kulturalny, zapytał się na forum bo może jest nieśmiały, nie każdy musi być w realu Casanową, a na wesele siostry wypadało by przyjść z osobą towarzyszącą , może z tych czy innych względów nie pasuje mu przyjść z koleżanką ( może nie mogą, są zajęte itp itd ) , a i jest to okazja do zawarcia nowej znajomości było na tym forum dużo głupszych pytań i tematów PS: @ bear - sorry, popsułem Ci topic, odbiegliśmy od tematu, bez urazy nic osobistego, niewinne żarty, lepiej się śmiać niż płakać pozdro
|
|
Mrowki jak mrowki ale muchy... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Pośmiejmy się : Dwaj przyjaciele siedzą w barze: - Popatrz spodobałem się tej lasce! - Jak na to wpadłeś? - Popatrzyła na mnie i uśmiechnęła się. - Jak ja pierwszy raz zobaczyłem ciebie to rżałem przez pół godziny...
|
|
skrzatek ale ten gps dlugo mysli zadlugo
|
|
on sie zastanawia czasami gubi prowadzi nie tak jak trzeba błednie niby dobrze czasami kłamie
|
|
bear :):) Bo my głupi jesteśmy i nie znamy się na ściemach :( My wszystko na poważnie bierzemy :):):):):) Jest człowiek w potrzebie to doradzamy jak kto potrafi :):):)
|
|
ja kupilam go po 600 zl 2 lata temu teraz sa po 300 zl takie same zmieniam na nowy z wiekszym ekranem
|
|
czesc Omania:-)
|
|
Treść jest ukryta
|