poniedziałek, 19 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Europoseł, który startował z list PO ujawnia że to błagania totalnej opozycji stoją za działaniami Komisji Europejskiej przeciwko Polsce

To nie ptaszki...to orła cień...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Europoseł, który startował z list PO ujawnia że to błagania totalnej opozycji stoją za działaniami Komisji Europejskiej przeciwko Polsce

... w cieniu wielkiej góry ?

Re: Europoseł, który startował z list PO ujawnia że to błagania totalnej opozycji stoją za działaniami Komisji Europejskiej przeciwko Polsce

...a jednak...

http://www.ciechanowiec.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=283&Itemid=188

...duży wkład w Cudzie nad Wisłą...

:)

Sławek G

same przyleciały , ogonić się nie potrafie.....

a sio sioooooo mi stąd...

jak mam się pozbyć tego ptactwa??????

enya nie, PR ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Szpachlowanie, malowanie. Kompletny remont mieszkań itp.
tel. 517468385
usługi
Remont mieszkań. Malowanie, szpachlowanie glazura, terakota, panele itp.
tel. 517468385
praca
Zakład prefabrykacji elementów betonowych Rapid zatrudni pracownika produkcyjnego. Oferujemy wynagrodzenie na poziomie 6000 zł – 8000 zł miesięcznie, szkolenia i kursy, umowę o pracę. Miejsce pracy: Budy Czarnockie Gmina Piątnica 509208308
tel. 509208308
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org