Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...znowu nie uchodźca... |
Cóż...zawsze go można sobie samemu zorganizować :D rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...znowu nie uchodźca... |
Kobieto....Długie dni to będą jak już wrócisz od nas gdzieś tam gdzie jesteś :) Bo bez nas ciężko żyć :) urbi et orbi
|
|
|
Staram sie nie myslec o wyjezdzie z polski i cieszyc sie przyjazdem do niej, bo zawsze trudno mi dojsc do siebie jak musze z polski wyjezdzac:( nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
No to ciesz się że za kilka dni przyjedziesz do nas :):) A później będziesz się cieszyła że za jakiś czas znowu do nas przyjedziesz :):):):) Tylko mi tu się proszę nie mazgaić a cierpliwie czekać tego pieknego dnia :):)
|
|
kobieta888 taa, wiem jak to jest ;) na długo zjeżdżasz?
|
|
na miesiac:D
|
|
oo to masakra, im dłużej posiedzisz tym gorzej będzie przed wyjazdem ;)
|
|
Musisz od 4 lub 5 rano czekać przed urzędem na numerek. O 7.30 babka przychodzi i rozdają numerki . I tam masz napisano o której godz. o się musisz zjawić z dokumentami. Przynajmniej tak było pól roku i rok temu. Pozdrawiam
|
|
Witam Posiadam balkon i zabudowałam go specjalną siatką a właściwie firma która wykonuje cały montaż włącznie z konstrukcją . Problem był taki : mam małe dziecko które często bawi sie na balkonie . Musiałam zabezpieczyc więc balkon zeby nie wychylało sie oraz przed owadami . Przechodzę już do meritum firma która to wykonuje robi to szybko i za rozsądną cene jestem w 100% zadowolona www.bajrent.pl
|
|
Emka85 a co TY, gdzie jest napisano że trzeba o 4 lub 5 - ? Nie siej poruty , jak będziesz udzielać takich info, to @ dzaskunka się nie wyśpi i żeby być pierwszą to przyjdzie na 3 w nocy. PS: jutro tej baby nie będzie, idzie do lekarza .
|
|
kurde szczerze mówiąc to nic nie rozumiem z tego co napisałeś... :( Mógłbyś dać jakiś link, gdzie jest to rozpisane od A do Z ? :)
|
|
Nie bawi tylko pomaga zebrać dowody przeciw tej kobiecie.
|
|
co ma krawat do tematu i treści postu ?
|
|
No jak to co?? Na wesele bez krawata???
|
|
nie przyszedł ? ... bo może jesteście nieobliczalni ? nie mieścicie się w żadne rubryczki, jak już tak bardzo chcieliście się spisać, to trzeba było przez internet
|
|
a no oczywiście, w końcu wakacje :) urbi et orbi
|
|
Algi...4 dniowy ;) czwartek, piątek, sobota, niedziela :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
enya ... dobra, dobra Ty nie prowokuj, bo weżmie HISZPAŃSKĄ MUCHĘ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |