Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży można niedrogo się obrzezać ? |
No, Ptysiu, nooo... _____________________-- .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży można niedrogo się obrzezać ? |
No, Ptysiu, nooo... _____________________--
|
|
No, Ptysiu, nooo... _____________________--
|
|
Romi. Pewnie, na postoju nie buja, zwłaszcza jak się stoi w korku. Czy tak łatwo było przedtem wjechać na Polową z Giełczyńską autobusem między 15 a 15.30? Stały nieraz i 15 minut. Może jednak lepiej źle jechać niż dobrze stać?
|
|
Nie czytałem "Sąsiadów", nie przeczytam prawdopodobnie także tej książki. Ale nie czytałem takze publikacji typu "Sto kłamstw..." itp. Chciałbym jednak zauwazyć tak pro forma, że nadanie takiego tytułu książce napisanej przez czołową "Jedwabnianożerkę" (analogicznie do "żydozerców") to zabieg rodem z historii o milicjancie, który w stanie wojennym legitymował studentów i pytał: "To gdzie studiujemy?". Co ona- Konrad Wallenrod?
|
|
::Teraz tylko numer mieszkania ::A co do chłopaka to ja się zdziwiłem bo w ten sam dzień co zginol ten chłopak przechodziłem sobie normalnie z kolegą od poznańskiej do rynku po torach a jeśli by to był wybryk huliganów to nie wiadomo czy by nas też nie uskubali za 5 zł co miałem w kieszeni niektórym to nawet taka rzecz jest dobra do zrobienia głupoty jakiej jest pobicie a co najgorsze zabicie:: Prowokator
|
|
Mylisz sie taich kontroli musi byc bardzo duzo każdy autobuis powinni sprawdzic !! apostata
|
|
zwierzeta----------> jedzenie
|
|
co wy za głupoty ludzie piszecie?! aż glowa boli od czytania takiego debilizmu. Dzidek nie zostal pobity, zabity jak to wypisuja roznego typu fsiarze. Marcin zostal porazony pradem, poczym spadl. jutro jest pochowanie. ptysiu frajerze idz stad poki ci mile..., nie wiem gowniarzu po co ty tu sie jeszcze wpisujesz!? WYPIE***J STĄD!!! ci co maja dalej pisac jakies glupoty niech sie lepiej wczesniej zastanowia .
|
|
No, Ptysiu, noooo..... ______________________--
|
|
Polo I masz rację i jej nie masz. Piszesz jakbyś był policjantem. Na pewno kontrola policjanta będzie pobieżna, ale w wielu przypadkach może on autobus odesłać na stanowisko diagnostyczne. A już na pewno może skontrolować kierowcę, zwłaszcza stan jego trzeźwości. Rozumiem, co czuje policjant, który wypuści w trasę autobus, który uleegnie wypadkowi. Ale to, czy dobrze wykonał swój obowiązek trzeba oceniać przez pryzmat możliwości jakimi dysponuje. W każdym razie, taka kontrola na pewno nie zaszkodzi, a pomóc może. Pozdrawiam.
|
|
Szukam stron na których można sciągnać sobie na komputer dzwonki na telefon za darmo z stylu Jamba :: jeśli ktoś zna to Wielkie Dziękówa::
|
|
odchodzy - materia
|
|
jeśli zawieżli jego jak kota w worku - to skąd on ma wiedzieć?? zna tylko Zoliborz! " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Dobra, koniec tej wymiany zdań bo i tak nie dojdziemy do porozumienia. A co do mojej osoby to: mam 18 lat, w zeszłym tygodniu zdałem na prawo jazdy i jestem kobietą:PP
|
|
Czy ktoś może wie coś na temat tej szkoły? Jakie są tam kierunki nauki, ile trwa nauka na każdym z kierunków, czy szkoła jest płatna? No i jeśli wiecie coś jeszcze to proszę o informacje. Pozdrawiam!
|
|
No no Fiatolot konkretny! Cał jest fajny! Mnie najlepiej się podobają "brewki" nad przednimi światłami! Bajer! Można by dodać coś jeszcze np: http://tuninguj.com.pl/img/wiejski_tuning/wiejski_tuning_047.jpg http://tuninguj.com.pl/img/wiejski_tuning/wiejski_tuning_046.jpg Bo najważniejszy jest dobry pomysł!
|
|
materia-atom a.b.c
|
|
Ptusiu - nie każda userka przyczynia się do wypadku. Brak jedengo światła mijania, cofania, stopu, nie przycyni sie w żadnym wypadku do zdarzenia drogowego.
|
|
Sura w takiej sytuacji liczymy że na najbliższym spotkaniu pojawisz się i się poznamy ;) A co do fiatolota to nie musi Wam się podobać,ważne że włascicielowi sie podoba :P A te zbędne komentarze zachowajcie dla siebie!!!
|
|
Jestem w ostatniej klasie liceum to nie za późno napewno. Skoro nic na ten temat nie wiesz to się nie odzywaj, takie rady typu: "idź to się dowiesz" nie są mi do niczego potrzebne. Zawracasz tylko głowę.
|
|
Ptysiu91 Adam Olbrys chłopaczek ma 14 lat uczy sie w Pg3 Mieszka na bawelnie w 3 bloku w 1 klatce..... Mój kolega kazal to napisac on go dobrze zna wiec cóz pozostaje tylko zyczyc miłej atmosfery :D
|
|
aha jeszcze jedno skonczmy ten temat bo to jest tragedia i niech farmazoniarze zastanowią sie co piszą ! Pozdrowienia dla kumatych i znajomych tego chłopaka Prowokator
|
|
goostav, od..prz się od Ptyśka może, co?
|
|
nikt nie będzie musiał sie ewakuować:), prace nad stroną trwają, wszystko nabiera pomalutku konkretnego wygladu, teraz trzeba popracować nad promocją klubu. Prowokator
|
|
80%- chyba sie domysliliscie ze mi shift nie zadziałał __________________________- .
|
|
majorka wal się krowo, jestes idiotką, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem a tego uczą w podstawówce. Skoro jeszcze tego nie opanowałaś to masz naprawdę spore problemy. Aha i nie jestem gówniarą tylko osiemnastoletnią dziewczyną. A gówniarą jesteś ty-pokazujesz to swoją głupotą.
|
|
bank-kradzież
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |