Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska gospodarka warta jest już więcej niż Microsoft. Duży skok w ciągu roku |
Kalisonki, mam Dodę w kamerze, niezla jakość wyszla, własnie obejrzałam. Podrzucę plytkę na spotkanko. A Brodka w Ełku dosłownie rozniosła publikę :) Jeszcze na żadnym koncercie nie szalałam 1,5 godz bez przerwy :D Zakwasy mam hihi....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska gospodarka warta jest już więcej niż Microsoft. Duży skok w ciągu roku |
Czytałem ;) To nas ominęlo ;p Normalnie siok, najpierw Jola w amn, teraz Doda we jamie.. I niech kto powie, że się we Łomży nic nie dzieje hehe
|
|
Re: Polska gospodarka warta jest już więcej niż Microsoft. Duży skok w ciągu roku |
Kalisonki @
|
|
Wydaje się, że mamy tu przykład klasycznej SCHIZOFRENI, rozszczepienia umysłu. Na to wskazują upośledzenie myślenia i problemy z zachowaniem emocji, niespójność wypowiedzi i procesów myślowych, oraz objawy mutyzmu. Czy nie zastanawia Was dziwaczność skarg i wypowiedzi zgłaszanych przez tą Panią ? Irracjonalne postępowanie ? To odrzucona i zraniona kobieta, a jej płytki afekt to reakcja na rozstanie z facetem którym była wcześniej zauroczona. Niemożność realizacji celu wywołała u niej przykre emocje frustracji. Frustracja natomiast podsycana przez ból, gniew i złość, wywołuje irytację i agresję. Stres spowodowany porzuceniem i wyrządzoną jej krzywdą ( jak z tym naprawdę było, to tylko ona wie i nie nam to rozsądzać, trzeba znać argumenty drugiej strony ) zainicjował wystąpienie psychozy . Syndrom osoby pokrzywdzonej spowodował trudności w komunikacji interpersonalnej. W odwecie, wszechobecne pragnienie pogrążenia i zniszczenia Pana z Nissana, przeszkadza jej pragmatycznie myśleć. Przykre jest niezrozumienie kontekstu w/w historii przez niektóre osoby. Nie dolewajcie oliwy do ognia ! Dziewczynie należy tylko współczuć ! PS: skądinąd potrafi być miła
|
|
DO ZEZOWATE.....BUJANKO:D HEHEHEHH
|
|
Ja tam pizzę właśnie jem ;)
|
|
Za to wczoraj z Doda jadłeś ;) Co jedliście ? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
|
dzięki Rod;)
|
|
aha, trochę orientuję się na temat uczelni, więc jakbyś miała pytania to śmiało :)
|
|
Hej. znalazł by mi muzykę która była puszczona w trakcie farierwerków po koncercie Dody. Chodzi mi o link np. you tube.
|
|
maruda - zobacz jak pięknie by było - jak zarabiałby więcej i wtedy powiedziałbym: "OK, zarabiam wystarczająco". Ty zarabiałbyś więcej i powiedziałbyś: "o ku..wa, za dużo zarabiam, co ja biedy teraz zrobię??? ... już wiem!!!! połowę swojej pensji oddam Czeczenom, żeby chłopaki mieli na opony do swoich beemek!!!". I każdy byłby zadowolony. Prawda?
|
|
Wie ktoś może kiedy dokładnie będzie Łomża beer festiwal? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
do dziadka kalesony wejdz sobie na moje foty to sobie zobaczysz co jest naprawde sexy BO JA TEGO NIE NAZWAŁABYM SEXY CO PREZENTUJE JAKAS DODA W RAJSTOPACH W LIPCU? W GRUBYCH DO TEGO?ZA KROTKIE MA NOGI NA TAKIE STROJE JESLI TO COS MOZNA NAZWAC STROJAMI I NIE JEST SZCZUPLA TYLKO CHUDA JAK ETIOPCZYK Z KENII. A JEJ UBIERANIE SIE JEST WULGARNE NIESMACZNE. ONA WYGLADA JAK KRETYNKA.
|
|
DODA TAKA SAMOTNA BYLO JEJ SIE ZAPYTAC WCZORAJ
|
|
hmm 8. idziesz z nia do lozka? toz to pedofilia. moze powinno byc kladziesz ja do lozka?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |