czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nie ma to jak wolny rynek.

jeżeli ocenić scenariusz tego koncertu to biorąc pod uwage wszystkie dotychczasowe w tym mieście to był nawet ciekawy. Jednak w wersji łomżyńskiej był mocno okrojony i niedopracowany . Chciano coś pokazać ale i tak to kupy się nie trzymało - takie marne nasladownictwo wielkiego show dla kurpi w Łomży. Wyjatkowao marna praca świateł chyba oświtleniowiec był niedysponowany. Ale to pikuś ujdzie w tłoku gorzej , że śpiewanie pani Rabczewskiej bo tak się ta Doda nazywa mocno odbiegało od ideału czasami, co nazywa się pospolicie fałszowaniem. No i widac ,że kondycja artystki tez jest mocno już nadszarpnięta bo to polegiwanie na scenie a niczym dobrym nie świadczy. Ja proponuje aby pani Doda wprowadziła na scenę kozetkę to się nikt nie kapnie o co chodzi a ich potem hemoroidy się nie pojawia od lezenia na zimnej podłodze. Publicznośc dopisała pod względem liczebności i ta piękna ale zaniedbana muszla koncertowa zamieniła sie na chwilę w gigantyczna salę koncertową. Publika zachowywała się przyzwoicie aczkolwiek jej zaangażowanie było na poziomie zimnej śniętej ryby. No ale coż się po potomkach spodziewać - oni zawsz emusza grac lepszych niż są i uawac miastowych , więc często sytuacje ich przerastają. Jednak nie można tego powiedzieć o pokoleniu młodych łomżyniaków które jak widziałem jest żywiołowe i pozbawione kompleksów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nie ma to jak wolny rynek.

omania extra

na chodniku2x

Czegoś tu nie rozumiem. Miasto robi COŚ, żeby ludzie w końcu ruszyli tyłki sprzed telewizorów to źle! No ogarnijcie się!
Powiem tak, jaki artysta by nie zaśpiewał i tak w każdego gust nie trafi. Ważne, że coś w tym mieście się DZIEJE! Że ludzie chcą wyjść z domów, spotkać się, pobawić. Dawno nie widziałam tylu ludzi w naszym mieście i szczerze przyznam, że podobało mi się. Nie dlatego, że śpiewała gwiazdka rodem z pudelka, a sama atmosfera. Gdyby łomżyńska publiczność doceniła tego typu festyny, myślę że zaczęłoby się w końcu w tej Łomży dziać.

myślałem że będzie bardziej rozebrana..

no ale komary podobno chciały ją jeb..ć więc się bała..

hehehehehehehehehehehehehehehehehheheeh

masa huku hmmmm...

a mnie to tam

... nie , ja piszę o koledze @ bear , on coś tam miał z ptaszkiem , ale to też jest TO , może nie orzeł ale zawsze PTOK !

popatrz jakie uparte stwozenia no....

WIDZIAŁEM OOOOORŁA CIEŃŃŃŃŃŃŃ.....

AAAAAAAAAśśśśśśśiiiiiiiiiooooooo mi stąd...

bo wezwe MILICJE,,!!!!!!

:-DD straż pożarną lepiej..oni są od wszystkiego :-D

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org