Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto w PL łamie Konstytucję? |
do mlodego jeszcze nie robi loda?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto w PL łamie Konstytucję? |
ja nie marze
|
|
A SZUKAJ
|
|
PODSTARZALY TO JESTES TY:D
|
|
podobało się!bo mi tak.
|
|
Osobiście byłem operatorem dźwigu co podnosił Dodę na scenie
|
|
No mi się podobało ale tak ogólnie to spodziewałem się czegoś lepszego jak chodzi o koncert DODY. Ale pokaz fajerwerków był zaje...fajny!!!!!! Też uważam że liczba osób świadczy o tym że powinno być więcej takich imprez w Łomży.
|
|
Czy ja chce waszego ślubu to raczej mało jest ważne. Jeśli wy tego chcecie to życzę szczęścia. No ale nie powiem że na weselichu to bym się pobawił hehe więc zaproszenie by się przydało:D
|
|
Choc muzyka dody oczywiscie nikomu sie nie podoba, to jednak przekonałem się że można bawić sie przy każdej muzyce. wokal nie było słabo, ale show było super i ta chmara ludzi...
|
|
A CSC dobranoc może być?
|
|
W Lomzy zawsze jest "chmara" gdyby Gorniak przyjechala tez by "chmara" byla,ludzie szukaja towarzystwa;)
|
|
Byłem blisko sceny i mogę zapewnić ze żadna z niej laska. Jest niska, ma plastikowe ciało. Z daleka na pewno wygladało to lepiej, ale z bliska nie budzi zachwytu.
|
|
Witajcie Bando :):):) Dziękuję wam za to, że nie boję się życia Nie boję się Z wami polecę do gwiazd, pokonam strach Bez was ciemno jest ;) http://www.youtube.com/watch?v=NLEfayt8oYI&feature=player_embedded Dzień dobry :):):) co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
jeszcze trochę a będą bzykać przez internet, co za młodzież
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |