Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ulubiona zabawa Kaczyńskiego - HAKI, rozpoczęta |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ulubiona zabawa Kaczyńskiego - HAKI, rozpoczęta |
fresz siemka robciu papa dziadka kalesony no chciałam ale co z tego...byłam z wami myślami :D hehe mam nadzieję że główki was nie bolą a jeśli kogos boli i kacyk męczy to szybkiego powrotu do formy życzę :) a Andzia jest dobraaa nuta heheh lece na zakupy troche :P miłego dnia kochani :) _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
I oto odkrywa się cala prawda o tej nieszczęśliwej kobiecie.... otóż biedaczka zakochała się w swoim kliencie! Tak bardzo że robiła wszystko żeby zaskarbić sobie jego uwagę.Sponsorowała go załatwiała stuff na imprezki stroiła się dla niego w najdroższe ciuszki(co nie oznacz że najładniejsze) a owy jegomość od razu załapał że trafił na tępego pustaka i spokojnie wykorzystał sytuację.Na imprezki wpadał z kumplami i wszyscy sobie używali i bawili się na koszt naszej nieszczęśniczki Ilonki.Nawet przyszło jej do głowy że on ją za to pokochał!!!! Aż w końcu biedna materialna dziwka zdała sobie sprawę że ktoś był sprytniejszy od niej i ją wykiwał a ona została z ręką w nocniku!!! I teraz biedna sfrustrowana prostytutka wali głowa w mur myśląc że cokolwiek zdziała tak na prawdę kreci spory bat na swoja tłustą dupę.I w ten oto prosty sposób kończą frajerki które liczą na łatwy pieniądz za własne ciało.I stąd te jej wypociny na forum.Biedna wypisuje w cudzych tematach bo sama nic nie może założyć bo jest banowana.Cała sprawa jest dalej niż jej się wydaje i każde jej słowo jest zapisywane i będą z niego wyciągnięte konsekwencje.Każdy normalny człowiek by to zrozumiał ale nie ten tępak czarnasukaczarna.I tyle w temacie i nie dajcie się tej pani prowokować!....hmmm? albo wręcz przeciwnie prowokujcie ją niech nadaje ile wlezie to będzie miała więcej paragrafów do odbekania.
|
|
Od techno ludzie zdechną!!! Suka jedź do Niemiec tam lubią takie zboczone dziwki jak ty i w euro płacą! Nie to co tu jakieś marne 250zł
|
|
|
ćpunie JAK TAM TWPJE ĆPANIE? NAPISZ ILE DALIŚCIE W ŁAPĘ POLICJI
|
|
|
Musze pomóc Mamie przeprowadzić postępowanie spadkowe po ojcu. Chciałam to zrobić przez notariusza w Zambrowie, ale nie mieszkam tam od dawna i nie wiem do kogo się zwrócić. Może ktoś poleci mi kompetentnego i szybkiego w działaniu notariusza.A jakie są ceny? Czekam z niecierpliwością na odzew. Bożena
|
|
W JAKIM KLIENCIE PROSTAKU PRYMITYWIE PAWEL Z WIESNIACKIEJ NAVARY DLA GEJI ZRESZTA TO GWALCICIEL KTO SIE W KIM ZAKOCHAL ? MOZE TO NARKOMAN ZAKOCHAL SIE WE MNIE? CO? WOGOLE NIE GUSTUJE W ĆPUNACH W MORDERCACH W GWALCICIELACH A BIEDAK TO TY JESTES JAK TAM PO WYPADKU ŁEB? BOLI? NARKOMANIE JAK SAMOPOCZUCIE? JAK? CO TAM GWALCICIELU? Z CIEBIE KORZYSTALI WSZYSCY WIESZ ZE JESTES GEJEM? JA TO WIEM. WLOZYLAM CI COS PRZECIEZ.
|
|
|
zobaczcie sobie jacy brzydale
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |