środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W Radomiu protest Młodzieży Wszechpolskiej,wizyta Verheugena i represje systemu.

No dobra, nie mam zamiaru jątrzyć więc proponuję podsumowanie:
Czy znajdziecie jakakąlwiek, choćby najdrobniejszą korzyść dla Łomży po "zespoleniu" z Białymstokiem? Ucieszę się gdy taka się znajdzie - bo ja mam ciągle wrażenie, że dokonał się kolejny, rabunkowy najazd (NIE BEZ WINY ZRESZTĄ I SAMYCH "ŁOMŻYNIAKÓW").

Bratniak

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W Radomiu protest Młodzieży Wszechpolskiej,wizyta Verheugena i represje systemu.

http://www.riders.pl/

Nie wiem jak wam sie oni kojarzą, ale zapraszam na tę strone - nie wiem jak długo jeszcze, ale teraz trwa tam protest.... przed wejściem spróbujcie zgadnąć przeciw czemu!!! :)

Bratniak.

Re: W Radomiu protest Młodzieży Wszechpolskiej,wizyta Verheugena i represje systemu.

Do NBNF
Miło, że chociaż jedna osoba znalazła się w tłumie fanów, która patrzy "trzeźwym" okiem na ostatnie wydarzenia z muszli, i miło że nie jestem sam.
Do Joe Back
Trzeba było być i posłuchać co się działo, może ten ksiądź już zapomniał jak się odmawia pacierz ?
Pozdrawiam

Urząd Miasta powinien natychmiast zareagować i to nie tylko w sprawie telewizora. Odpowiednie służby winny poddać wnikliwym badaniom panią dyrektor. Jej uczciwość stoi pod dużym znakiem zapytania. Może szuka sposobu na życie i łatwy zysk, a może w ciagu wielu lat pracy wyrobiła w sobie smykałkę brania nie swojego!!!!!!

Pan L. prawdopodobnie reprezentuje jakąś bliżej (na razie) nie okeśloną opcję biznesową. Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi zapewne o pieniądze. Czyli - czy pan "?" sprzeciwiając się takiej wizycie reprezentuje interes miasta, czy na przykład jakiejś spółki ?
Ci ci ew. panowie (ciągle nie wiemy, czy taka wizyta miała miejsce, i czy opisane postawy tych ludzi są prawdziwe) w takim razie reprezentowali siebie, interes miasta czy może interes jakiejś spółki ?
A teraz inne pytanie. Czy jeśli jedna gmina chce zarobić kasę, lub może ją stracić (sama lub przez jakąkolwiek spółkę) na innej gminie to jak mają postępować radni jednej lub drugiej gminy ? Innymi słowy - jeśli gmina Piątnica może coś zyskać, to czy radni Łomży mają OBOWIĄZEK w tym przeszkadzać i KŁAMAĆ czy raczej mają OBYWATELSKĄ POWINNOŚĆ powiadomić ją o swoich wątpliwościach ? Radni to nie przedstawiciele Amwaya lub pan "xyz", którym można mózgi powypierać z wątpliwości - to są ludzie, którym powierzono ZAUFANIE ! To są też (powinni być ) ludzie z pewną WIZJĄ przyszłości. Czy my mieszkańcyu Łomży, w ramach tej wizji, chcemy oszukiwać naszych sąsiadów.... (może to nie prawda - ja nie wiem - bronię tylko prawa do różnic poglądów).

P.S. Szanujmy prawo do innych poglądów... weryfikują je bowiem czasy i ludzie, którzy przychodzą po nas.
Duży ukłon do pana "?".

Kiedyś był taki nadgorliwy milicjant a potem policjant w łomżyńskiej drogówce ale jak to mówią przysłowia i na niego przyszedł czas. Jego praca magisterska okazała się plagiatem. Odebrano mu tytuł i stopień oficera policji państwowej, która to rozstała się z nim. Dzisiaj bohater ten jest kierowcą taxi w jednej z łomżyńskich korporacji.
Pozdrawiam.
R. Cz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org