Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niech zostanie tak jak jest |
zezowate szczęście o widzisz, teraz Ty moralizujesz i chcesz mówić ludziom, których nie znasz co powinni a czego nie powinni robić i stawiasz siebie ponad wszystkich :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niech zostanie tak jak jest |
... ale wróćmy do tematu, : RZEŻNIA NA LEGIONÓW 87 - trup się ściele gęsto!!!!!!!!!!!
|
|
Presto i D'Angelo najlepsze :)
|
|
zezowate, trochę rpzesadziłeś. Nie każdy ma swoją firmę i może sobie pozwolić na to by druga połowa nie pracowała. Twoje podejście jest typowo szowinistyczne. Czasy się z ieniły jeżeli nie zauważyłeś. To tak off topić. Wracając do tematu, oni się sami eliminują po pewnym czasie, np podczas takich libacji jak na Legionów i tych wczesniej opisywanych. Tylko, że to też są ludzie - jakby nie było, tego tylko szkoda..........w jaki sposób kończą. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Mario : ale tłumaczę Tobie, że w ratuszu to nie jest problem z wejściem do niego, dla małego, dużego, ON czy matki z dzieckiem w wózku:) a co do schodołazu to nie wiem czy był to potrzebny wydatek. P.S. a popatrz na budynek restrukturyzacji i modernizacji rolnictwa na ul. Nowej. Tam jest dopiero tragedia, bez pomocy kolegów bym nie zdołał korzystać z tej placówki. A te "podjazdy" na stromych schodach to chyba jakaś pomyłka ;/ a wspomniałeś o autobusach. Ja na niektórych kierowców to nie mam sił;/;/ i zgodzę się z Tobą, że niektórzy ludzie nie potrafią się zachować. Są przeznaczone dwa miejsca na wózki. Na wózek inwalidzki i na wózek dla dziecka. A często jest tam zajęte, a jak się wchodzi i grzecznie przeprasza to się patrzą na Ciebie jak na kosmitę i są zdziwieni, a czasem oburzeni :( ale się nauczyłem i niestety albo stety i po chamsku im odpowiadam, oczywiście tym, którzy mają coś do tego, że jadę zająć miejsce przeznaczone dla mnie :)
|
|
idz do gościa na ul.Kierzkowo gdzie jest servis stihla !kumaty chłopaczek ! napewno cos poradzi !..powodzenia
|
|
czesiu ćpunie na mefedronie i wielu innych narkotykach morderco złodzieju oszusćie NAPISZ ILE DALIŚCIE W ŁAPĘ POLICJI ZA ZABÓJSTWO NA DRODZE TEJ KOBIETY. NAPISZ TO FRAJRZE:D GWAŁCICIEU COŚ CHCIAŁEŚ?
|
|
do pawla z bavary przecpanego menela prostaku FRAJERZE NAPISZ Z ILU PROSTYTUTEK KRZYSTASZ:D TY I TWOJ STARY.. FIRMA ZLODZIEJI OSZUSTOW MORDERCOW. DOSZLA PACZKA?
|
|
Masz jakiś problem?
|
|
jakie Ty masz problemy?
|
|
o siema wykształcony i cz,,,,s,,,cz.. co tam patrze e coś się dzieje.. ??
|
|
po awanturze domowej pogiąłem na jadwidze kanke na jagody z tegoz tytułu narazie nie chodzimy
|
|
mlody wyksztalcony masz Moje gg?
|
|
o wykształcony hmmm,, to lipa jednym słowem.. a o co znowu poszło????? cz,,,s,,,cz,,, a co tam ciekawego kupiłaś???
|
|
|
majtek duzo
|
|
mlody wyksztalcony przyjdz do Mnie napijemy sie wódki
|
|
bo JA KOCHAM KOLCZYKI U SIEBIE
|
|
hejj lalki to ja nie przychodzę będzie kicha bo nie mam zamiaru nawet szczotki do włosów;) w rękę wziąć heheheh głupio tak się wyróżniać:)a wy się na lale zrobicie:)nie ładnie nie ładnie tylko sukni balowych nie zakładajcie:)wtedy się zapadnę pod ziemię:)
|
|
młody wykrztałcony ty pewnie tako pannę od razu byś rzucił, przecież uroda jest dla ciebie najważniejsza. http://humor.pl/demotywatory/71310-prawdziwa_milosc_przetrwa
|
|
a co jeszcze robisz?? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
pozniej robciu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |