Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A już miałem nadzieję... |
powiem wam jak mysla moi koledzy : nie kupuj sobie matiza czy cieniaka (nawet nie wspomne o maluchu) o! mercedez tym mozna sobie spokojnie jechac, jakby byl jakis wypadek to masz gwarancje ze przezyjesz (duzy samochod) a takiego matiza to ci zwalcuje albo przód z tylem sie polączy. na to ja (fanka wiekowych samochodow) odpowiadam: to moze odrazu zuka czy nyse sobie kupie sa przeciez jeszcze wieksze niz np mesiak? wysmieli mnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A już miałem nadzieję... |
Byłem tam przez ostatnie kilka dni na rybach, ale nic nie widziałem. Normalny letni wiaterek. Nawet fale na morzu się nie marszczyły. Te huragany to taki temat, aby odwrócić uwagę od globalnych problemów z głodem panującym w Afryce i homoseksualizmem w Łomży. Syjoniści i siły wrogie naszemu ustrojowi nie śpią. Bądź czujny, nie daj się nabrać na plotki o wiatrach. Wiatry to może puszczać znany polityk samorządowy, a nie zwykła hołota i swołocz!!
|
|
niech lata jak najwięcej |
"Odpier...cie się od Polaków zażydzeni szmaciarze! Polak to brzmi dumnie! Zapamiętaj sobie jeden z drugim!" Jakbym słyszał moherowy beret radia maryja. Zapomniałeś czegoś, tam powinno być "zażydzona masoneria i szmaciarze". A wszystko to wina TVNu pewnie, co?
|
|
usta ---> "lachomat"
|
|
Zajebiści, szpanowali jazdą po kilku głębszych.
|
|
władza--------------> Prezydent
|
|
reprezentacja -> pentagram ;D
|