Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie kijem go to pałką. Owsiak stanie przed sądem? |
Mogą go pożreć w całości,a wtedy szukaj wiatru w polu...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie kijem go to pałką. Owsiak stanie przed sądem? |
heh, bezpłatnie to tylko tłumacz google przetłumaczy (jeśli w ogóle przetłumaczy ;/ ) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
maly to ty możesz być ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jak na coś kogoś nie stać to nie obiecuje i nie opowiada bajek ludziom że zrobi to czy tamto , lustereczko kolego z tym pukaniem
|
|
nie można :):) Bo spalome światełka wodę zablokowały :):):) Kto chce za darmoszke sie kąpać to do rzeki odsyłam :):):) Woda badana w tym tygodniu nadaje się do kąpieli :):):):):):) Na praniu zaoszczędzicie bo ręcznika brać nie trzeba z sobą , zanim dojdziecie do domów to wiatr was osuszy :):):):):) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
W Marianowie jest specjalista od zamków. Myślę, że będzie znał sposób jak wyciąbnąć ułamaną część klucza z zamka. Starszy Pan który się tym zajmuje mieszka w pierwszym bloku po lewej stronie wjeżdzając od strony Łomży. Mieszka na parterze. Chociaz z drugiej strony, skoro klucz zlamany to jak dostarczyc do niego auto... Kasia
|
|
gdzie w w łomży najlepiej przedłużyć włoski i w jakiej cenie?
|
|
Wraca pijany facet do domu nad ranem. W drzwiach, z wałkiem w ręku, czeka na niego żona, wścieklejsza od krowy z BSE. A mąż: - Od kiedy mamy sztywne łącze, to Ty nic, tylko czatujesz i czatujesz. Za robotę się weź!
|
|
Eeee,cygan,może Ci uciekł w tym czasie jak wywiadu ucdzielałeś?
|
|
... Studium Języków Obcych ...
|
|
No tak, ale nikt nie zabroni wypić piwka, nawet dwóch, czy sześciu, znacznie gorzej jak się pije na umór wszystko co popadnie.....;/. Mało takich na ulicach? Co jakiś czas można się natknąć na trawniku na "efekt alkoholowy", zwłąszcza podczas spaceru z rodzinką. Super widok. Tatusiu, mamusiu - czemu ten pan leży? Bo nie da rady wstać dziecko. To gówno uzależnia, ale nadal twierdzę, że alkohol jest dla ludzi i nie mam nic przeciwko zwiększeniu liczby punktów. Aczkolwiek lepiej by było by powstały miejsca do pójścia gdzieś wieczorem, niż sklepy z wódką. % tylko dla myślących, a nie tych co wiedzą że dostają "pałera" i małpiego rozumu i mimo to chleją. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie uważacie, że to paranoja. Niejednokrotnie "instruktorzy" to osoby, które nie mają pojęcia o prowadzeniu auta. Jeżdżę samochodem od 10 lat, mam za sobą około 0,5 mln km i uważam, że amatorzy nie powinni uczyć ludzi.
|
|
|
|
|
ludzie mecza sie jezdzac mercedesami vito:D to próchno:D
|
|
frugo jest extra
|
|
niby usuwa naskorek itp.to glupota
|
|
to kup sobie olej
|
|
robciu Widzisz Robcio ;) Koparkę masz ? To może jakieś jezioro byśmy w Łomży wykopali , co nie Megan ;) Kasia
|
|
oo jeziorko może być, kopmy! hitów ciąg dalszy: http://www.youtube.com/watch?v=1fNMY11LJ84 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
algeroth Algi ale dzisiaj przeboje zapodajesz ;) haha O tyłkach ,aż kalisony się rumienią ;) hehe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a to ja wiemmmm... hmmm,, nie nudzisz się??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |