Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozbieżności w procesie współpracownika Donalda Tuska |
A DODAM straz miejska! KTORA TLUMACZY ,ZE NIC NIE MOZE ZROBIC:))))))))))))))))) Posiadlosc zaniedbana ! ale tak gdyby ktokolwiek mieszal bez pytania wpieprzyli by mandat za brudny chodnik:)))))))))))) a tu co RZEZNIA!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozbieżności w procesie współpracownika Donalda Tuska |
Hej do zaczarowana jestem można tak zrobić z tym nie bedzie zadnego problemu ;) wszystko zalezy od ciebie ;) ja zdawalam biologie i mam ponad 50% a ty?:)
|
|
a co na takie usługi nasz ukochany Urząd Skarbowy???
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Elaro A co to ? Wody w domu nie masz że kąpać się chodzisz na strzelnicę ?? A może z oszczędności ? No to w tym roku nie będzie oszczędności kosztem miasta :):) TRZECI RAZ PISZĘ I PO RAZ OSTATNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! śWIATEŁKA SIĘ POPALIŁY I FONTANNA NIE BĘDZIE DZIAŁAŁA W TYM ROKU "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
|
wymień świecę na odpowiednią lub nową 100%
|
|
hm jak dla mnie to OZ chyba bardziej wart uwagi niż to całe Kombi przez dwa i ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |