Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grzegorz Palka burmistrzem |
Algi hehehehe.... A masz - popatrz sobie :P Ps. Chyba już wiem o co chodzi z tym chodzeniem boso :) Interesujące refleksje mnie dopadają hihihi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grzegorz Palka burmistrzem |
Witam Wszystkich i miłego dnia życzę bo mój humor coś dziś nie dopisuje więc chyba nie będę się udzielać co by wam dnia nie popsuć heh-po podglądam was tylko :)
|
|
Sunka...Witaj :) Masz tutaj troche tekstu dla uśmiechu :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
|
*SUN* Witaj :) Bardziory poprawią Tobie humor ;) enya Czeski jest śmieszny ;) - ogórek konserwowy: (czes.) "styrylizowany uhorek" - uwaga pociąg: (czes.) "Pozor vlak" - Terminator: (czes.) "Elektronicky mordulec" - Ne ubiwajte me pane Terminatore! - Hasta la vista detinko! - W Czechach na przystankach stoi jak byk: "Odchody autobusow" - mam pomysł: (czes.) "mam napad" - miejsce stałego zamieszkania: (czes.) "trvale bydlisko" - stonka ziemniaczana: (czes.) "mandolinka bramborova" - plaster na odciski: (czes.) "naplast na kure oko" - pasta do butów: (węg.) "CIPO KREM" - sklep obuwniczy: (węg.) "CIPO ARUHAZ" - ****: (czes.) "biskup"
|
|
Mata do poczytania i oglądania ;) http://www.joemonster.org/art/14693/Zaginal_kotek http://www.joemonster.org/art/17425/Autentyki_CDX_Glupawka_przedsesyjna
|
|
Hahaha...tekst o kocie wymiata :DDDD A kreatywni z agencji reklamowych ujęci w 100% obrazek rzeczywistości :DDDD mar
|
|
historia o kotku urzekła mnie :D hahah
|
|
maruda co się spieszysz ? czekaj cierpliwie na swoją kolejkę, nie pij tylko "dykty" bo to szkodzi na wzrok
|
|
megan no proszę Cię... hejhopterem! ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |