Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
plugawa Wyborcza |
tresc na glownej stronie!!!!!!!!!! GDZIE JEST WLASCICIEL POSESJI!!!??????????? CHYBA KTOS KUPIL -NIE??? a jest to ponoc facet ,ktory prowadzi kantor na zbiegu ulic Legionow i Dmowskiego - tak trudno POLICJI DO NIEGO TRAFIC??Byl to zadbany dom ale kupujacemy zachcialo sie wiecej ziemi od Spoldzielni Mieszkaniowej -widzialy galy co braly??? A MOZE W ZMOWIE Z POLICJA OTWORZYL TAM RZEZNIE?????????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: plugawa Wyborcza |
o to nieźle, to może ja sobie dam spokój i tylko poobserwuję hehe
|
|
Polecam Nowe Guty, agroturystykę u Biedrzyckich - pokoje z łazienkami, czysto, tanio i blisko jeziora:)
|
|
algeroth Dzięki Algi ,poczytamy o kotku ;) mar
|
|
oczywiście ,że zamieszczony tekst na temat alkoholu jest totalnie głupi podobnie jak wypowiedź rzecznika policji. Ale co po nich wmagać jak oni zawsze gdy coś im sie wali przycyzny staraja się szukac nie w swoich nieporadnych działaniach czy wrećz nieróbstwie tylko an zewnątrz. I tak mamy idiotyczną tezę akurat w tm przypadku ,że alkohol zabija . Najprościej tak powiedzieć a przy okazji młodemu lokalnemu ortodoksyjnemu purpuratowi wejśc w dupę i niech się ktoś odwarzy powiedzieć ,że to wina braku rozeznania w środowiskach przestępczyć lokalnej policji a dokładnie jej pionu kryminalnego. Ja postawię nowa tezę " jaka policja takie bezpieczeństwo miasta i powiatu"
|
|
i zainwestuj w dentyste bo masz bagno
|
|
jakis palant mnie uczyl pozniej nastepny kretyn ja bardzo dobrze jezdze
|
|
|
|
To taki przedsmak robcio ;))) Już wiem, napewno pojade na Oddział ;))))
|
|
* sun nie wiem ktoś Ty, mam nadzieję, że dziś się przekonam :) * algi też lubię ten drugi kawałek Eneja :D
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |