środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sondaż, co wstrząsnął LPR-em!!!

Do Krzyśka
Rozumiem, że jesteś fanem tej grupy i rozumiem Twoje obużenie moim zdaniem , ale dobrze że podjąłeś dyskusję ...
Pisząc "playback" oczywiście miałem na myśli pół playback, bo to że vocal był żywy to nie ulegało, żadnej wątpliwości ...
Rozumiem też oczywiście to że jeśli wszystkie zespoły tego typu prezentują się w ten sposób na scenie, to dlaczego PAPA DANCE miałby to robić inaczej, ale po jaką cholerę dzwigają te gitary skoro na nich nie grają ???

Niech to będzie boys band tylko śpiewający i tańczący, korzystający z podkładu; no ale zawsze to lepiej wygląda jak się macha bezwładnie po gryfie, no nie ?

Niezrozum mnie źle, ja wierzę że Ci chłopcy potrafią grać na swoich instrumentach ...

Ja grałem różne rzeczy w życiu i gram obecnie inny rodzaj muzyki, gdzie nie oszukasz widza i sluchacza, a to co zagrasz, co wyciśniesz z instrumentu stanowi o atrakcyjności.

Apropos punktu 1. - niezgodze się, przecież wystarczyło aby grali na tych instumentach, które mieli na scenie (jakoś sie pomieścili ...)
Apropos punktu 3. - zgadza się, bo nie ma innej możliwości, aby takie rzeczy zrobić w inny sposób.

Jeszcze jedno pytanie : grasz na czymś ?
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
Egon_Olsen.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sondaż, co wstrząsnął LPR-em!!!

Pysiaczku przy takim pulsie da się żyć, co najwyżej można od czasu do czasu jakiś wylew mieć. Polecam zabieranie ze sobą na koncerty leków nasercowych lub też przeciw nadciśnieniu. heheeh
A propo na(nie)szczescie koncert Krawczyka będzie płatny może jakość dzwięku będzie lepsza.?

Przykro robi sie czlowiekowi kiedy inni krytykuja cos czego naprawde nie sprobowali... Nie chce sie sprzeczac w sprawie ustawienia konsoli sterujacej i stanowiska operatora dzwieku, ale w odpowiedzi dla NBNF powiem tak: majac stol mikserski na scenie wystarcza dobre odsluchy ktore radio Lomza posiada (profesjonalny sprzet JBL) i mozna slyszec wszystko jeszcze lepiej niz ze stanowiska ustawionego gdzies przed scena. A jesli chcecie poznac moja stanowczosc w tej sprawie staniecie wobec rozwiazan ktorych nieodwolalnosc przekracza wasza wyobraznie. Nie bedziecie liczyli dni, miesiecy czy lat ale tysiaclecia w miejscu bez drzwi...

Pozdrawiam,

Joe Black

P.S. Aha, a ksiadz ktory zapomnial pacierza nie jest ksiedzem...

Bratniak.

Niesamowite!!!!!!!!!!!!!!Na oświacie można się dorobić!!!!!!!!!!Muszę podpytać mamę, czy u niej w szkole nie można niczego podmienić, wymienić czy wynieść. Do tej pory to matula wynosiła z domu do szkoły różne rzeczy. Może teraz spróbuje inaczej?

Już to widzę ...sznur samochodów ustawiony w kolejce od stacji STATOIL do ronda......, a czy nie można by było taki remont przeprowadzać w godzinach nocnych?

swoja droga to lepiej wymyslcie lepszy objazd, albo tymczasowe swiatla na skrzyzowaniu Poznanskiej i Wojska Polskiego, bo tam rano i bez objazdu robi sie spory korek.
Mateo napisał(a):

A co do prac nocnych - taka opcja to nie w lomzy. :)

Znam ten bol!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org