Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto z forum jest z Po. |
siemacie :) właśnie chciałem wrzucić 109 numer ubiegłeś mnie algeroth :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto z forum jest z Po. |
Cześć dziewczyny! :) "Słońce świeci nad nami..." itd :P tylko czemu podczas słonecznej pogody muszę siedzieć w biurze? to nie fair, żądam dla Łomży dostępu do morza
|
|
witam witam..... Wszystkich Sun.... Hmmm..... 13 ty? Ja Tam nie przeszkadza he he he.... Zadałem tylko pytanie.?.?.? Byłaś wczoraj tam wiesz gdzie.?
|
|
robciu byłam byłam ale wróciłam bez tego po co jechałam hehe ale nic straconego ;)
|
|
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia http://poznajdate.com i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?
|
|
robciu no trochee ;)) dziś zamierzam obcykac jeszcze jedną "zabaweczke" ale nic na siłę wszystko na lajcie hehe ;)) a dziś robciu na miejscu czy na wyjeździe?
|
|
lub chinskie jedzenie ?? Tylko nie na Legionow !!!!!!!!!!!!!!!! --RAZ KUPILAM OKROPNE!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
wygląda na to że już wszystkie ruda zjadła
|
|
pizza w da grasso albo diavollo chińskie mogą być zupki :D lub psy :P <joke>
|
|
Sałatke z kurczaka, jak w temacie czy sałatkę z kurczakiem ? @ kate_kat a gdzie Ty widziałaś kurczaka w sałatce z czterech pór roku ?, te parę wiórków drobiu pomiędzy kapustą pekińską ?, jakby w karcie nie napisali to bym się nie domyślił co jem. Poczytaj post Autor: Sgrisotte (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-07-11 14:50
|
|
robciu później podeśle Ci link to sobie lukniesz tu nie będę zasmiecać ;P hehehe poza tym mam tu szpiegów którzy czytają to co pisze więc...ehh ręce opadają... uciekam na miasto miłego dnia wszystkim ;)
|
|
... prawdziwą pizzę czy coś co ją udaje ? czy coś co da się zjeść ? te wszystkie gnioty nie mają nic wspólnego z prawdziwą pizzą to tak jakby Chińczyk zrobił prawdziwy polski bigos z bambusa i psiego mięsa!
|
|
gdzie w lomzy poza orlikiem przy milosierdziu i na bernata jest miejsce gdzie mozna pograc w siate?
|
|
OSTRZEJSZE WIĘZIENIA zamiast leżenia na pryczy kilof do ręki i do kamieniołomów co dziennie po osiem godzin i takich cwaniaczków by coś nauczyło
|
|
enya Helou Enya :):):) Bandziory spać nie mogą i żyć bez Bandy, grasują od rana ;) robciu Już nie lubisz kalisonów ? Roberto odezwij się do mnie bo mi smutno ;) hehehe SUN * Miłego dnia :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
widze zarty z cvzlowieka
|
|
algeroth No kurde się porobiło śledzia zakosili ;) hehe Niech moc będzie z Wami
|
|
Akurat gadaliśmy o święcie śledzia w drodze do Ełku. Kurczę można się było wybrać i samemu pomniczek na pamiątkę wziąć, ale ubiegli nasz, eh ;)
|
|
o 8 rano piwo vip po 1,70 o 12 juz po 1,75
|
|
I po kolejny pomnik
|
|
hehe...moze ten pomnik zniknął w niedziele? Tylko dopiero wczoraj potrzeźwieli i zauważyli :))
|
|
masz zaburzenia osobowości ?
|
|
enya Jak tak się sprawy maja to jadę za rok :):):)
|
|
ja bardzo chetnie przyjdena spotkanie za tydzien jesli takie bedzie:)
|
|
Tylko, że koleżanka chyba teraz jest zagranico ;)
|
|
Zapomniałam ,ze jeszcze Ciebie nie będzie ;)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Q-03ePM1GM8&feature=related niechce mnie sie za duzo zachodu mopwie po raz ostatni
|
|
|
zapytaj, pewnie PG1 nie ma zbyt dużo grosza i oferty nie odrzuci a wolny termin szczególnie że wakacie to się znajdzie
|
|
13 tego strach
|
|
młody wykrztałcony tego się słucha zrańca:) http://www.youtube.com/watch?v=mLqHDhF-O28&feature=related
|
|
mlody wyksztalcony wieczorem musze myc sie
|
|
|
|
rayben Powiadomienie dostaniesz na f ;) maruda Dziadunio szczęściem tryskasz dzisiaj :):) kobieta888 Kto na co ma ochotę ,na spotkaniach delikatnie raczej piwko preferujemy ;) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
... jakw temacie czy w lomzy dostane "od reki" siatkowke albo anetene keirunkowa przystoswana do dvb-t ?? chodzi o podlaczenie TV na dzialce wystarcyz 3-5 kanalow. Dzieki za odpowiedzi i podpowiedzi.
|
|
Kalisony tylko na chwilkę zaleciały i uciekają ,ale piszcie odpiszę później jak coś ;)
|
|
algeroth Algi fajne :):):) Już się mogę doczekać piątku ;)hehe
|
|
Taniec w słońcu :):):) http://www.youtube.com/watch?v=7U35JXKfV2M TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
tak
|
|
dzieki za zaproszonko kalisonki ale tak jak napisałem nie moge : / ale napewo cos sie wymysli jak wrócę:)
|
|
chyba nie kazda... no ale pytani brzmi gdzie kupie w lomzy "od reki" :zontowana zbym nie musial sie mota z symetratroem itp
|
|
symetryzatorem - sorry
|
|
do dziadka kalesony wejdz na swojego maila teraz
|
|
ja mam ale umiem jezdzić;P
|
|
***** zostawiem go po poszedlem do sklepu kupic fajki!!
|
|
bestia666 Witam czy mógłbys cos cos podpowiedziec czego mazna by sie zaczac uczyc w domu tego co bedzie na poczatku szkoly ,bo do listopada mamy troche czasu to zawsze bedzie latwiej,z gory wielkie dzieki.
|
|
Czesc! Startuje nowa liga pilki noznej na Orliku! Zeby liga wystartowala musi znalezc sie odpowiednia liczba druzyn! Zglaszajcie swoje ekipy! Mecze sa w weekendy na Orliku kolo kosciola Ambroziaka Tutaj macie szczegoly - rejestrujcie sie! http://www.orliklomza.ligspace.pl/index.php?mod=Forum&ac=BrowseTopic&t_id=35&step=0#1024
|
|
amozeelomzyniak,jesli ta Pani mieszka na Kazańskiej i pochodzi ze Sniadowa to ja własnie o niej pisałem.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
próbowałam i z kablem juz kombinować. zglupialam doslownie co moze byc przyczyna
|
|
6 facet w sukience
|
|
I znowu mnie miesiąc nie było. A to wszystko przez tych gości, co żona na imieniny sprosiła. A mówiłem jej, że sobie pójdę i nie będę przeszkadzał. Kazała zostać i podawać do stołu. No to zostałem. Cały wieczór zapie**alałem jak głupi stół – kuchnia, kuchnia - stół, stół – kuchnia. A jak podawałem sery szwajcarskie, bo moja żona to chciała ekskluzywnie, jej szef zapytał mnie znienacka: - A co tak śmierdzi?! K...wa… debil jeb...ny, a co może śmierdzieć, jak mu szwajcara pod nos podtykam? To mu powiedziałem: - Albo córka się zesrała, albo żona majtek nie założyła. Reszty wieczoru nie pamiętam, obudziłem się na chirurgii, a ordynator przywitał mnie jak swego, i powiedział, że te resztki wazy to cholernie źle się mi z twarzy wyjmowało.
|
|
24 MAM ANEMIE
|
|
naa krótkiej ...
|
|
No właśnie, jako że słońce zaczyna się pokazywać, to to samo tylko inaczej: http://www.youtube.com/watch?v=RRogd-JHGr8 ;)
|
|
No jak już robić to porządnie a nie jakiś badziew ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |