wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Apolityczny to tylko z pis. Oświadczenie majątkowe prokuratora IPN, który uniewinnił TW Wolfganga.

waczan, proszę nie unoś się
chciałem tylko wspomnieć, że problem długich remontów to nie tylko sprawa Łomżyńska, ale ogólnopolska.
W Olsztynie np już trzeci raz przesunęli otwarcie nowego wiaduktu na Zatorzu, a remontują go ponad rok, wydłużywszy tym samym co niektórym dojazd do pracy z 15 do 50 minut. Czy komuś z was dojazd do pracy zajmuje prawie godzinę?
Właściwie to powinniśmy się cieszyć, ponieważ mieszkamy w na tyle małym miasteczku, że wszędzie jest blisko i jeśli gdzieś ciężko jest dojechać z powodu remontu to zawsze można podejść. No może poza osobami, które z powodów zdrowotnych z chodzeniem mają problemy. Takim współczuję i polecam cierpliwość podczas stania w korkach.

I jeszcze coś do kolegi P.A.
Skoro wg Ciebie po Warszawie jeździ się lepiej ponieważ w trakcie remontów robią objazdy to polecam Ci przejazd trasą łazienkowską w dowolny dzień tygodnia pomiędzy godzinami 16:00 a 19:00 ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Apolityczny to tylko z pis. Oświadczenie majątkowe prokuratora IPN, który uniewinnił TW Wolfganga.

harnaś1
to masz problem, no tak bez FRUGO nie wyobrażam sobie życia,
dlatego trzeba było się zalogować i założyć nowy nick

jak tak dalej pójdzie, to ja mam kilka pytań :

gdzie kupię majonez Winiary, parówki Morliny, pastę do butów Kiwi, 2 kg. ziemniaków, papierosy Marlboro, proszek do prania Omo, gumkę do majtek itd. itp.

Paranoja !

Re: Apolityczny to tylko z pis. Oświadczenie majątkowe prokuratora IPN, który uniewinnił TW Wolfganga.

To lubią kalisony :):):):)

http://www.youtube.com/watch?v=IvAd6c3xHzU

urbi et orbi

.. bez przesady az tak rewelacyjne nie jest ... haslo "no to frugo" zalatwilo wszystko

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org