Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apolityczny to tylko z pis. Oświadczenie majątkowe prokuratora IPN, który uniewinnił TW Wolfganga. |
waczan, proszę nie unoś się chciałem tylko wspomnieć, że problem długich remontów to nie tylko sprawa Łomżyńska, ale ogólnopolska. W Olsztynie np już trzeci raz przesunęli otwarcie nowego wiaduktu na Zatorzu, a remontują go ponad rok, wydłużywszy tym samym co niektórym dojazd do pracy z 15 do 50 minut. Czy komuś z was dojazd do pracy zajmuje prawie godzinę? Właściwie to powinniśmy się cieszyć, ponieważ mieszkamy w na tyle małym miasteczku, że wszędzie jest blisko i jeśli gdzieś ciężko jest dojechać z powodu remontu to zawsze można podejść. No może poza osobami, które z powodów zdrowotnych z chodzeniem mają problemy. Takim współczuję i polecam cierpliwość podczas stania w korkach. I jeszcze coś do kolegi P.A. Skoro wg Ciebie po Warszawie jeździ się lepiej ponieważ w trakcie remontów robią objazdy to polecam Ci przejazd trasą łazienkowską w dowolny dzień tygodnia pomiędzy godzinami 16:00 a 19:00 ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apolityczny to tylko z pis. Oświadczenie majątkowe prokuratora IPN, który uniewinnił TW Wolfganga. |
harnaś1 to masz problem, no tak bez FRUGO nie wyobrażam sobie życia, dlatego trzeba było się zalogować i założyć nowy nick jak tak dalej pójdzie, to ja mam kilka pytań : gdzie kupię majonez Winiary, parówki Morliny, pastę do butów Kiwi, 2 kg. ziemniaków, papierosy Marlboro, proszek do prania Omo, gumkę do majtek itd. itp. Paranoja !
|
|
Re: Apolityczny to tylko z pis. Oświadczenie majątkowe prokuratora IPN, który uniewinnił TW Wolfganga. |
|
.. bez przesady az tak rewelacyjne nie jest ... haslo "no to frugo" zalatwilo wszystko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |