Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamski kandydat z krzyżem nad czaszką |
u stefana można usunąć.... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamski kandydat z krzyżem nad czaszką |
daj tel.
|
|
To macie i odemnie coś extra:):) nawet nie zaniedrogo :) Za darmoszkę zupełnie :) http://www.youtube.com/watch?v=r4IA7DR1jK0&feature=related rudy błazen z druhem
|
|
wiele wiesz na ten temat kolego...pewnie jesteś jednym z nich,,,he he he he a wiesz co to jest przepał i co się z tym wiąże????? ja ciebie nie mam zamiaru przepraszać.... mam swój środek lokomocji... i mi to wiśi... powiem ci jakoś w innych miastach jest klima.... więc nie pierdziel mi tu .... prawda boli coooo???? z powazaniem żegnam.... dzięki za rozmowe............. nara...................................
|
|
Stopami to sie zajmuje Pani na ulicy Gielczynskiej,ma malutki punkcik,ale jest przemila i specjalizuje sie w pielegnacji stop,lacznie z klamrami na paznokcie,usuwaniem halluksow,leczeniem czy tez porada w sprawie brodawek itp itd
|
|
drzewko_szczescia oni są co sobota w Łomży. Mam do nich kontakt. Wystarczy zadzwonić i się umówić, a na pewno zajadą. Tel. 864720555.
|
|
prowadzone są jakieś zapisy?
|
|
Wiem, że nie wniosę nic do tematu, ale muszę to napisać... Sterylizujcie psy, zwierzęta nie zasłużyły na taką biedę.... Pozdrawiam.
|
|
ej dj ! niedawno kamerowalem wesele i te naglosnienie ma zespol Blef ,naprawde super to gra.takie male guwna ,a tak naparzalo ze mlodemu plomby z zebow powypadaly. w porownaniu z innymi dla mnie to rewelacja.i nie ciagaja przyczepy obladowanej gratami pod sam sufit bo wszystko im sie miesci do osobowki i jak to gra!!!!!tylko ze z tego co wiem to te 3 tys bedziesz musial pomnozyc x 10
|
|
Robciu a gdzie ten Stefan usuwa
|
|
W Przytułach pod Ostrołęką ładnie robią.
|
|
gdzie w łomzy można wypożyczyć suknie ślubną i w jakich cenach????
|
|
popytaj w wypożyczalniach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |