Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trole |
gorzej irlandia:/anglia to pikuś :)tam czasami można sie opalic czy wygrzać in the sun a tu to tylko solarium pozostaje ale ogólnie nie jest źle:]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trole |
maruda Dziadunio nie musi do wróżki iść ,Młody przyszłość przepowiada ;)hehe młody wykrztałcony Młody ,powiedz co czeka kalisony ? młody wykrztałcony na prezydenta ,a kalisony mogą być premierem ;) hahaha Dyplomacji kalisonom nie brakuje ;) hehe
|
|
fresz1 Jest basen z ciepłą woda ,widziałam mniejsze szkraby ;) *SUN * OK :) poczytam lekturę ;)
|
|
|
biess(pieczny) Wtaj :):) Kalisony tylko na chwilkę zaglądają ;) zaraz uciekam :) Tadek - ...węgiel przywieźlim ;) hahaha http://www.youtube.com/watch?v=I9RWOLJzNW8&feature=related
|
|
jakie jest aktualne hasło na cs?
|
|
radeusz- bez przymiarki to możesz uszyć tylko worek na kartofle
|
|
|
moj nr.telef.509065494
|
|
Moze ktos sie orientuje w ktorej bibliotece maja najwiekszy zbior nowosci wydawniczych?
|
|
a zgadnij
|
|
Marny z Ciebie kierowca, a niby dlaczego na wzniesieniu nie można wyprzedzać co McKenzi ?
|
|
My tobie też zaczarowana :):) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Pamiętnej burzy co przechodziła nad Łomża tydzień temu piorun uderzył w nią. Początkowo myśleli wszyscy że to nic strasznego ale jak tam zajrzeli to wszystkiego przewody popalone ;(
|
|
Robcio :) Znam, znam, przez Łochów troszke droga kulawa... Znaczy poznali się na mnie, obiecuję od jutra poprawę ;))
|
|
Kiedy zabrania się wyprzedzania pojazdu? a) na wzniesieniu b) na zakręcie c) na odcinku drogi na którym namalowano linię podwójną ciągłą Protagoras coś tu z lekka zamieszałes :) Można w każdym z tych przypadków wyprzedzać? Jeżeli znajduje sie na wzniesieniu, wyprzedzić mogę. Na zakręcie ? Nie Na podwójnej? oczywiste Więc co można według Ciebie w każdym z tych przypadków, chyba że nie dodałes czegos ?
|
|
meg,,, widzisz to???? już ja to widze , hmmm twoją poprawe,,,,,, to że masz takie a nie inne blachy to nie znaczy że te wieśniaki niby warszawiaki się chyba pogubiłem wiesz??? coś ci powiem dziś jeden wieśniak mnie rugał przeż radio i wiesz jak to się skończyło???? sk,,,ie??? :))
|
|
u siebie byl
|
|
a ten jego stary to jakis imbecyl ale rodzina
|
|
Andy C , no kociak ładny, co on tam robi ? myszki pilnuje ?
|
|
zezowate szczęscie nie kotek myszkę właśnie zakrywa:)
|
|
andy c dokladnie jaki to debil ale mozg
|
|
najważniejsze numery mam na kompie, ale tak czy owak mam sentyment do tego tel...
|
|
Do czarnasukaczarna prawda hehe... uuu to cienko przyszłość ma chłopiec
|
|
a mowil o sobie moj ojciec ma firme czego nie powiedzial nic o sobie co on ma? jak on nic nie ma
|
|
wcześniej miałem na abonament, teraz jest "na kartę" zaraz przeszperam google to może dowiem się co i jak
|
|
Do czarnasukaczarna no właśnie tak zawsze jest jak dziecko ma wszystko podane na tacy.
|
|
??????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |