Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...niech POsłuchają polscy kato-rasiści... |
do przegądania picaso ale to nie wina przegladarki poprostu jak chcę wkleić np na allegro to skopiować mogę natomiast wkleić juz nie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...niech POsłuchają polscy kato-rasiści... |
Tata mówi do Jasia nie mamy pieniędzy więc masz tu krowę i idź ją sprzedaj Jasiu idzie przez las i spotyka Małgosię Ona mówi jak dasz mi ta krowę to dam Ci d..y Jasiu zgodził się wraca do domu bez krowy i kasy Tata pyta co się stało a chłopiec odparł że ukradli krowę więc Tata dał mu drugą krowę i polecił to samo sytuacja się powtarza.spotyka Gosię robią to samo i znowu wraca bez kasy i krowy Tata zmartwiony mówi Nie mamy więcej krów więc weź byka i idź na targ Jasio wziął i poszedł spotkał Gosię i sytuacja znowu się powtarza Tata podejrzewając że coś jest nie tak poszedł za synem wychodzi z krzaków i krzyczy ZA DWIE KROWY I BUCHAJA PCHAJ PO SAME JAJA
|
|
Hej,czy ktoś wie gdzie w Łomży można zakupić gaz pieprzowy ?? Za wszelkie przydatne info DZIĘKUJĘ.. Pozdrawiam.
|
|
Tak, napływ imigrantów do Ameryki miał bardzo pozytywny wpływ na Indian. Tak samo bardzo pozytywnie na Francję wpływa napływ Muzułmanów.
|
|
lomza_rulez mama miala krotkie, falowane wlosy, byla w okularach? A ta dziewczyna miala okulary akurat? (mogla i miec soczewki czego bys na pewno nie zauwazyl). Z wiekszym hm biustem :P sredniego wzrostu, lat ok 22-23? Jezeli myslimy o tej samej osobie, bo wiem, ze byla wtedy na zakupach, to znam ja dobrze i powiem Ci, ze jest zamezna. Oczywiscie jesli to ta sama osoba.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |