Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobra zmiana i Janów Podlsaki |
skarpety jemu kup :) będzie na pewno zaskoczony
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobra zmiana i Janów Podlsaki |
tak okradli go... i dlatego RUDY siedział na Białołęce ;) może i jest złota rączka ale napewno lepka
|
|
W łomży to chyba lakiernik.Poważnie. Wystarczy że użyje past polerskich do lakierów.
|
|
U mnie na ślubie świadkowało małżeństwo i ja z żoną także świadkowłem i nadal jesteśmy małżeństwem i wszystko wskazuje na to że jeszcze długo będziemy
|
|
Większość potrafi tylko narzekać. Kiedy zaś można zrobić coś sensownego, pożytecznego i altruistycznego - chętnych brak, zero mobilizacji, motywacji, dobrych chęci... Chyba za mało osób klika, żeby Łomża dogoniła czołówkę, a początki były takie piękne. Przykre to!
|
|
Możesz mnie zbesztać,wszystko mi jedno,ale takich "ogłoszeń" tego typu-"śliczna dziewczyno zobaczyłem cię tu i tam odezwij się" jest coraz więcej na tym forum.Chłopie nawet jak ta dziewczyna to przeczyta to myślisz,że co umówi się z kimś kogo nie widziała.Jak ci się spodobała było z dziewczyną po prostu zagadać,wstawić jakąś łowną gadkę byś miał więcej szans na randkę,bo o to ci chodzi.Po pierwsze gdybyś się odważył uznała by cię za faceta odważnego a nie tchórza który boi się do dziewczyny odezwać,a po drugie,świeżo zauroczony jej urodą,gadka typu-"piękniejszej dziewczyny nie spotkałem" brzmiałaby wiarygodniej.Życzę ci trochę więcej testosteronu.
|
|
Nie jestem w Waszej paczce, nie jestem w żadnej paczce, jestem "autsajder", ale jeśli pozwolicie wrzucę tu coś dla Was. Niestety nie potrafię aktywnego linka. Oto: http://www.youtube.com/watch?v=R7zQGn3V0IY Z pozdrowieniami :)
|
|
Stary poczciwy List :) Porteczki klasyk :)
|
|
,,Osoby których komentarze nic nie wniosą przydatnego do tematu lepiej niech się nie wypowiadają i zachowają to dla siebie… '' Co wy czytać nie umiecie ? Gówno was to powinno obchodzić jak koleś chce to załatwić, porady za dychę. Tobie natomiast Łomżyniaku życzę powodzenia! ;D
|
|
oo ToN!.. Beth już Cię lubię hehe ;p
|
|
|
Hejka Beth :) Mroczna jak dla mnie muzyka, ale algo .... ;)))))
|
|
|
Beth Jak chcesz pozostać autsajder zawsze możesz napisać do bandziorów ;) Służę pomocą jak chcesz linka wkleić , powiemy jak to zrobić ;) Za pozdrowienia Dziękujemy :)
|
|
|
Zmykammm sie przespać :) http://www.youtube.com/watch?v=v8t1-LUtUPQ uwielbiam jej głos :) Dobranoc wszystkim :) Porteczki :)
|
|
|
a może rozmyśla nad nowym tematem???
|
|