Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
głódź w stolcu |
wie ktos kiedy bedzie gosciniec w lomzy??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: głódź w stolcu |
aj tam , wiesz co????? ja to lubie auta szybkie , to znaczy jak twój chłopak lubi to może mu kup coś tam nie drogiego na chodzie.... ja to bym się ucieszył z takiego prezentu..... tylko hmmm.. 150pln to za mało troszeczkę.... :(( Kasia
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kasia
|
|
CIERNIEWSKI ----OK.
|
|
Ja widziałam tylko plakat, że w Mrągowie a nie u nas. rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a kto to ten cierniewski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Bardzo proszę Panie które usunęły skutecznie i bez komplikacji ambulatoryjnie żylaki u nóg. O doradzenie mnie jaką metodą doradzacie mnie to zrobić? Oraz gdzie w Białymstoku za przystępną cenę to fachowo zrobią. Proszę o wiadomość. Benia.
|
|
Dobry wieczór :)) Robcio pewnikiem pracują ;) Fantastyczna nutka biess... rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hejka rob :) A w szczególnosci ? hehe Spokojnie Robcio, żadnych walk z korkami ;) A jak Tobie ? Biess Kurcze, nie mam dzis ADHD i te kawałki, które wrzucasz po prostu rozbrajają mnie :) mar
|
|
ruda skroda za morgownikami.jest tam możliwośc jazdy kładem po wyznaczonym terenie.są chyba dwa quady do wyboru.
|
|
z tego co wiem to rudy pracował u nich ponad czery lata dopóki ich nie okradł, to chyba tak źle nie było ;)
|
|
Zaoszczędźmy ciężko pracującym ludziom odrobinę nerwów i czasu, który to mogliby przeznaczyć na spędzenie z rodziną a nie dym.anie na wyzyskiwaczy!!! Krótkie i na temat wpisy z doświadczeń z "pracodawcami" łomżyńskimi.
|
|
|
wieprzowina w słoikach........ hehehehehehehehehehehe......... Kasia
|
|
ciągle próbuje zachęcić do głosowania,ale to nie skutkuje jesteśmy na szarym tyle.Może ktoś ma pomysł jak zachęcić do głosowania.
|
|
robciu Same ciekawe świergotanie ,ale się wstydzę ;) hehe algeroth Algi da się słuchać ,ale lubię inna muzykę ;)
|
|
dawaj kaleson...:) nie wstydz się....:)) hihihihihihihihihihiihhih rudy błazen z druhem
|
|
no 1 twój temat i dotego zajebisty, to co że napisze ktoś kogoś , w mieście jest duże bezrobocie to i tak będą ludzie szli do nieuczciwych z nadzieją n zarobek przyzwoity, a wypisując kogoś imie, nazwisko czy nazwę firmy i szkalując ją narażasz się na odpowiedzialność karną, wpisz sobie domel czy coś w szukaj nad postami to zobaczysz dla czego ten temat jest do bani
|
|
Tak tylko mimochodem rzuce, ze nie trzeba daleko szukac, trzeba tylko umiec szukac... Jest w Lomzy krawcowa, chociaz w tym przypadku to za malo - to jest krolowa krawcowych :D Nie raz i nie dwa zdazalo sie ze do poprawki przynosily robote ,, krawcowe,, ktore niestety nie podolaly wyzwaniu. Uszyje wszystko, ma sprzet i umiejetnosci. Widzialem kreacje, ktore powstaly ,, ze zdjecia,, bo gdzies zobaczone i sie podobalo. Z pod jej reki wychodzily i wychodza suknie slubne, kreacje dla swiadkowej, obszywa rozmaite bale, studniowki, wesela. Nawet markowe jeansy mi przerobila w pasie, ze sladu ingerencji nie widac - nowe nity na kieszeniach wstawione. Mojej zonie uszyla kreacje na wesele biorac jedynie wymiary, bez zadnych przymiarek w miedzyczasie :D w dniu odbioru lezala jak ulal. Od dalszych komentarzy sie powstrzymam, gdyz nie korzystalem z uslug innych zakladow wiec porownania nie mam. Nie korzystalem, gdyz nigdy sie nie zawiodlem ... Gdzie ja znajdziecie ... szukajcie, nie bede jej uprzykrzal zycia i tak ma grafik napiety, ze zeby cos uszyc trzeba czekac w kolejeczce... zeby nie bylo zaklad jest zarejstrowany
|
|
robcio Robcio Ty już ucho nastawiasz na kalisonowe świergotanie ;) megan Na tron to kalisony piechotą chodzą ;) hehe Kasia
|
|
robciu Robcio tak się z Tobą droczę ;) hehe
|
|
Minąłem Cię dzisiaj(6lipca) przed wejściem do galerii kilka minut po godz.15(wejście od strony budki z lodami) Stałaś zapewne z mamą i dużo młodszą dziewczynką. Brunetko o ślicznych oczach która ubrana byłaś w niebieską koszulkę z krótkim rękawem(z przodu z kolorowym dużym obrazkiem), krótkie spodnie dżinsowe do kolanka i miałaś brązową małą torebkę jeśli to czytasz proszę odezwij się .Bardzo chce Cię poznać. Mój GG 33835446 Osoby których komentarze nic nie wniosą przydatnego do tematu lepiej niech się nie wypowiadają i zachowają to dla siebie… Pozdrawiam Marcin. Kasia
|
|
nie da się ukryć :)) kaleson,,, coś mnie muli........
|
|
Występuje jeszcze ktoś poza Dodą? Jakas slawna osoba?
|
|
co to jest ''Doda''?
|
|
vorarbeiter- daruj sobie
|
|
ten złoty łepek to złota rączka była, dlatego w stolycy robi
|
|
megan Szło się na stronę ;) hehe robciu Robcio co Ciebie muli ? Coś Ty Robcio się muli najadł ;)
|
|
nie
|
|
|
trzeba było zagaić a nie teraz zaśmiecasz forum
|
|
No i coż Bandziory :)jakoś cicho tu się zrobiło..... to przerwa wakacyjna czy cós????? ;) Pozdrawiam i to na dobranoc zapodaję :) http://www.youtube.com/watch?v=qKeYmd7EK9k&feature=related
|
|
młody wykrztałcony napisał : Byłem z dziewczyną w zeszłym roku w Egipcie i tylko Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-01-11 14:56 Jak dowiedziałem się że moja narzeczona była z koleżanka w Egipcie to zaraz Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-01-11 14:38 Młodzieńcze ! z takim podejściem do życia to dla ciebie - najlepsza baba to będzie własna graba .
|
|
Kurde przez Serock jechałes rob...? tam dzis koreczek był jak słyszałam całkiem do rzeczy ;) Rob... cóż ode mnie chcieli ? ;)
|
|
Algo :) Dobra! Jutro się resztę opracuje detali ;) O pięciu osobach to już wiemy napewno, czy ktoś jeszcze ? :) rudy błazen z druhem
|
|
Te jajka kupuje na Manhattanie a potem, że wiejskie itp. kit ludziom wciska... Z 10 lat tak robi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |