Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak dla przypomnienia. Cacanki Pacyna |
robciu Witaj Robciu :):) Gołąb pocztowy mi przyniósł wiadomość ,że tęsknicie za kalisonami na forum ;) hehe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak dla przypomnienia. Cacanki Pacyna |
Dbają o nasze bezpieczeństwo, stawiając sprytnie ukryte fotoradary :)
|
|
dawaj kaleson...:) nie wstydz się....:)) hihihihihihihihihihiihhih rudy błazen z druhem
|
|
Robcio :) Nic a nic, czy Ty białogłową o konstruktywne myślenie podejrzewasz ?;) Porteczki :) Tron Ci nadany, jakże może byc inaczej ?;) Algo :) Mocne Brzmienia, ale czyz słodzik nie lepszy ?;)) Anatol M.
|
|
na spanie muli :(( kalisonki:)) starość nie radość.... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Papierem wodnym 180 -tką.
|
|
ja brałem obce osoby i też jest ok., ale kiedyś czarny kot przebiegł mi drogę i chwilę pozniej miałem małą kolizję rowerem, także z tą niewiarą w przesądy byłbym ostrożny...zostało wam jeszcze trochę życia przed sobą, pożyjemy, zobaczymy.
|
|
dobry temacik:)
|
|
moja mama miala operację , ale kilkanascie lat temu i mówi, że to był błąd. Nosi nogę w bandażach, jest sina , itp . Ale to bylo dawno temu, teraz to nie wiem. pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
tak, wybieram :P a o co konkretnie chodzi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |