Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak nazwać okradanie dzieci? A pis chce to zrobić. |
Jeździ Jasiu nowym rowerkiem koło kościoła. Wychodzi ksiądz i mówi: -Chodź Jasiu na mszę świętą. -Nie bo mi rowerek ukradną. Odparł Jasiu. -Nie bój się, duch święty go popilnuje. Jasiu dał się namówić wchodzi do kościoła i się żegna: -W imię Ojca i syna amen. Ksiądz pyta: -A gdzie duch święty? -Roweru pilnuje xD nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak nazwać okradanie dzieci? A pis chce to zrobić. |
adamosxx Jaką funkcję spełnia zemsta? Strach przed zemstą, przed jej nieuchronnością i grozą, powinien powstrzymać każdego z nas przed popełnieniem czynu niegodnego i szkodzącego innemu. Powinien być hamulcem, głosem opamiętania. Jeżeli jednak okaże się on nieskuteczny i ktoś popełni czyn krzywdzący innych, jego sprawca uruchomi łańcuch zemsty, mogący ciągnąć się przez pokolenia, ba, przez wieki. Ryszard Kapuściński
|
|
pszepadla
|
|
Savana
|
|
zeby nie wiedziec co kupic wlasnemu chlopu ?? ja pie...
|
|
zamów mu nowe ps4 napewno sie ucieszy albo xbox 720...
|
|
ja polecam zespół Select z Kolna, bardzo przyjemny wokal, świetne zabawy, wszystko co się tylko zechce. Mam namiary.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a gdzie tak wszyscy się podziewają????? hehehehehehehehehhhhhh jak tam dzionek upłynął??? :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |