Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
te dzieci zginęły z naszej głupoty |
Murzyn pracował na budowie. Podczas pracy odcięło mu dwa palce wskazujący i środkowy. Murzyn postanowił pojechać do szpitala, aby przyszyli mu palce: - Niech pan przyszyje mi 2 czarne palce - mówi murzyn do lekarza. - A skąd ja panu wezmę 2 czarne palce? - Niech pan przyszyje mi palce! - Ale nie mamy czarnych palców są tylko białe. - Dobra niech będą te białe. Wracając autobusem ze szpitala z przyszytymi palcami do murzyna podchodzi starszy pan i mówi: - Pan kominiarz to chyba od dziewczyny wraca... Niech moc będzie z Wami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: te dzieci zginęły z naszej głupoty |
rayben Cześć rayben :):):) Miło Ciebie widzieć :) Nic się nie stało , spoko ;) Teraz jest akcja Dżem w sobotę ,koncert w Ełku ,zainteresowany ? rudy błazen z druhem
|
|
wstyd, Łomża na szarym końcu ! GŁOSUJMY !
|
|
mi się zdarza gubić zasięg jak za głęboko w las wjadę :P
|
|
Kupie gryf prosty i łamany najlepiej mocno tylko stan bdb, kontakt gg: 4983241
|
|
|
UWAGA! Komendant Główny Policji określił kolejne terminy i limity przyjęć do służby w Policji w 2011 r., w ramach procedury konkursowej oraz dla osób, które odbyły służbę kandydacką w oddziałach prewencji Policji, w następujący sposób: 1. 8 listopada – 1350 osób, 2. 30 grudnia – 1000 osób. Szczegółowe rozdysponowanie limitów przyjęć w ww. terminach dla poszczególnych komend wojewódzkich (Stołecznej) Policji dookreślone zostanie w późniejszym terminie.
|
|
znam ta pierwsza pania i powiem ci że jest dobra jesśli chodzi o przygotowanie z chemi
|
|
na wyszyńskiego jest dobra dentystka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |