Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Może ktoś chce tanio kupić reklamę w TVP |
ajj życie...nic nie poradzisz szkoda nerwów :) spokojnej nocy :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Może ktoś chce tanio kupić reklamę w TVP |
zajdz do sklepu Tecza na ul. Gielczynskiej pogadaj z panem Pieciakiem on lata na motolotni.
|
|
|
|
robciu Cześć :) Robcio spało się nieźle ,deszcz obudził ;) Czterech pancernych oglądałeś ? Algi Algi ,a TY oglądałeś ? bawiłeś się na podwórku ?
|
|
hejka kochaniiiii ło matkooo ledwo żyję po bieganiu myślałam że się nie podniosę przecholowałam troszeczkę:( pancernych oglądałammmm:)zwłaszcza przez szarika i jego pana :)
|
|
hehehe tak deszcz padał ale nam nie przeszkadzał właśnie kto nie biegał nigdy w deszcz niech spróbuję jest do tego stworzonyyy by wyjśc na bieganie:)nie do Sniadowa nie tylko do skeyta na maszyny i spowrotem ale mięśnie mam takie w zakwasach że chodzę prawie że na piętach :)heheh ale warto byłooo zmokła mi dupkaa suchej nitki nie było:)ale uśmiech na buzialku jest:)
|
|
*Sun* hej ;) no mówiłem, że dziś będzie do dupy to nie słuchałaś :p
|
|
fresz1 Ja odpędzam te pszczoły od siebie i tańcuje sama ;) Większość to trutnie ;) hehe
|
|
taaaa..... a ten no..dziś dzień pocałunku jest czy jakoś tak :D
|
|
buziaka zboża więc dziewczyny.:) he he he sun akcja dziś odwołana jutro jadę na warszawe. dziś na miejscu jestem.....
|
|
w każdym sklepie komputerowym zlota najlepsza TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Dodam jeszcze, że w tym sensie chodnik niewiele się różni od stadionu - budowany za pieniądze publiczne ma służyć mieszkańcom...
|
|
sun w pracy jestem:) widzę ze dbasz ostatnio o mnie iihe żartuje..... Fresz tani tani tani:)
|
|
udusic a zeby było bardziej elegandzko zmniejszyc dopływ tlenu
|
|
ale całuśnie tu sie zrobiło :)) robciu ahaa ja myślałam...dobra hehe nieważne :D w każdym bądź razie trochę odpoczniesz od kierownicy ;P dziadka kalesony smacznego :) algeroth nie udawaj że pracujesz ;P fresz Ty imprezowiczko hehehe :)
|
|
Ok dzięki. A może wiesz jeszcze jak najlepiej jest ja rozprowadzić ? cały układ musi być równo rozsmarowany czy może lepiej dać kroplę i docisnąć radiatorem ?
|
|
Dlatego właśnie napisałem,że to paranoja i brak sensu.
|
|
JEŻELI KTOŚ CHCE, TO POTRAFI !!!!! Gratulujemy wyśmienitych wyników matur Absolwentom Liceum Ogólnokształcącego im. Bogdana Jańskiego w Łomży, którzy w tym roku zdali egzamin maturalny w 98% !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |