Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak dobra zmiana wspiera korporacje - Mercedes |
oj tam oj tam .... tak mi się tylko napisało..:)) hahahahaha może i tak mówiłem , ale mówiłem że tak ci do tważy hech.. ale co tam , może będzież bardziej sexi :)) hihihihihihihihihi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak dobra zmiana wspiera korporacje - Mercedes |
nie idę sobie.... :(( meg,,,,, daleko :(( mar
|
|
:D wszystko na ten temat
|
|
A to już chyba taka kobieca natura, doszukiwać się ukrytych znaczeń, których w ogóle nie ma hehe
|
|
zezowate - chodzi ci o PAH? steamboy - wiesz jakie były powody wydarzeń w Srebrenicy, Kosovie? Poucz się trochę historii a potem pluj jadem. A kto zalepia dupy pedałom kropelką? Zapytaj się Czeczena co oni sądzą o pederastach. Zapoznaj się z życiem i nie wierz naiwnie w wszystko co ci w telewizorku pokazują. Belfast i te sprawy to raczej lokalne problemy. To tak jakbyś narzekał, że ludzie lubiący zielony kolor są bardziej agresywni od miłośników beżowego, bo ci w tvnie pokazali zadymę z udziałem kiboli. Podaj dowody na jakieś globalne problemy z katolikami - że gdzie nie pojadą to tylko z zasiłków żyją, klepią na oślep dzieci i popełniają przestępstwa.
|
|
Witam! Czy ktoś się orientuje czy w przypadku remontu bloku płaci się za wymianę terakoty na balkonie? Proszę zaznajomionych z tematem o informację.
|
|
nie karmić trolla !! Niech moc będzie z Wami
|
|
nie kumam problemu... :/
|