poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezio Lomzy i jego przekrenty

Annamira
Otórz sama miałam tę nieprzyjemnoś leżeć w łomżyńskim szpitalu w kwietniu tego roku.
Otórz pielęgniarek było faktycznie 2 ale nic nie robiły!!!!!
Absolutnie nic ! Po tym jak na korytarzu straciłam przytomność mój mąż był ze mną od 8 do 22. Pomagał mi wychodzić do łazienki - bo pielęgniarki twierdziły że nie są od tego :) Rzeczywiście oglądały seriale i piły kawę.

Prawdopodobnie jesteś pielęgniarką, więc zajrzy na oddział który jest obecnie w remoncie - 6 pielęgniarek wymieniających się na klatce schodowej w paleniu papierosów!!!! A przecież w szpitalu jest zakaz palenia !!!! Pozatym wszystkie siedzą i oglądaja telewizję. Mój tata był tam nieszczęsnym pacjętem, któremu gdy kończył się kroplówka zadzwonił pielęgniarka po interwencji przyszła i powiedział "do śmierci mógby Pan dzwonić bo tam oglądamy film i nie słychać"
Obok na sali leżała kobieta gdzie przy mnie potraktowano źle staruszkę chodząca za pomocą "mostka" tak to się chyba nazywa. Pani ta poprosiła o pomoc w dojściu do łazienki. Pielęgniarki powiedziały chyba w domu pani sama chodziła to i teraz niech Pani sobie sama radzi!!!!!!! Wystarczyło przeprowadzić ja przez korytarz bo sala była naprzeciwko!
Kobieta dwa dni później zmarła.

A co do waszej cięzkiej pracy - mój tata po wyjściu z waszego oddziału oparł się - tego samego dnia - w klinice w Białystoku. Ciśnienie 270-140 !!!!!!! Zapalenie żełąka !!!! Zapalenie płuc !!!! Zapalenie dróg moczowych !!!! Gorączka 39 minimalna ! W takim stanie został wypuszczony ze szpitala jako zdrowy człowiek!!! Więc nie pieprz mi farmazonów jak ciężko pracujecie !!!!

A praca pielęgniarki to jest służba pacjętom - zapomniałaś o tym ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezio Lomzy i jego przekrenty

OK Ptysiu91 będę na gg
Pozdro ;)))

odnośnie pielegniarek potwierdzam to samo - takie same odniosłem wrażenie. Siedzą piją kawe i czekaja az coś im ktos podrzuci.

A co mi z oglądania zdjęć, filmów i słuchania prelekcji? Ja chcę założyć aparat, butlę i.... zejść! WSA ma jakiś specjalny zbiornik wody do nurkowania?

33 złote tak duzo ?

Grzegorz

dziś na odcinku od pko na niemcewicza do budynku po telekomunikacji udało mi się dostrzeć 3 kierowców bez zapiętych pasów i co za ironia wszystko to były auta marki bmw

Witam
Mam pytanie co myslicie na temat zalozenie na lomze bez przewodowy internet taniej niz tp.sa oferuja i z leprzo jakoscia.
Czekam na wasze zdania

Noto powiedz jaka w lomzy jest siec bezprzewodowa

['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']

Ty swoje a oni swoje nienauczysz już ich...

Latam, Skaczę i jeżdżę

ptysiu91: Twoje błędy w pisowni hańbią. Kup sobie słownik ortograficzny, a najlepiej elementarz.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Dostałem dziś chyba 9 sms-ów od znajomych że Jakas Orange Rewolucja wyslij tego sms-a do 8 osób a dostaniesz 10zł gratis.
Co o tym sądzicie moim zdaniem jest to jakis następny łanczuszek !!

Orange od samego poczatku wali z ludzmi w ciula. Tak samo bylo z biletami na Sting'a. Bilety rzekomo mozebylo tylko wygrac. Ja osobiscie wyslalem 20smsow zanim je wygralem. Co sie okazalo? Ze przed wejsciem na koncert przedstawiciele Orange sprzedawali bileciki ktore im nie zeszly po 10zl. Poprostu kpina!

Mrs,KiLeR->panowie ( dla ciebie ptysiu panowie)

coś więcej prosze !

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Z bratem z Białego gadałem o tym wypadku. Powiedział, że jego kumpel był w tym autobusie. Że przeżył dzieki temu że tylna szybe udało mu sie wybić oraz przede wszystkim dzięki temu ze Bóg nad nim czuwał. podobno spóźnił sie troche na autobus i miał na poczatku siedzieć, ale z typem sie zamienił i usiadł na końcu. A ten typ usaidł an poczatku no i.. nie przeżył:( Ten co wybił szybe musi miec teraz ogromne wyrzuty sumienia:/ ale z drugiej strony jest bohaterem, większosć wyskoczyłą przez tylna szybę, pomimo że sobie niektórzy połamali niektóre częsci ciała, ale przeżyli... Naprawdę, straszna historia:( Większośc była w takim szku że nie pamiętają co sie w autobusie działo.... Jeszcze raz wyrażam wyrazy szczerego wspólczucia [*]

p.s. mam nadzieje że dyskotek w Łomży nieorganizuja, a na stadionie ŁKSu bedzie minuta ciszy przed meczem!

panowie ------> Tyskie

Nie myśl, ptysiu, że wszyscy są tak głupi jak Ty i uwierzyli ;-P

KiLeR: mam nową wiatrówkę, co powiesz na małe polowanie? ;-]

Powiedz Mi jedynie czy

Tyskie --> Sobotnie spotkanie przy piwie?

.

Damian14 ja to chce rozkrecic to nasza jakos lomze zeby nie byla dalej takim zadupiem.Jezeli chcialbys sie podlonczyc to powiedz na jakiej mieszkasz ulicy i ci powiem czy tam dosiegam

KiLeR nom tam jak narazie nie ale moze nie bawem :D

buhahahaha...ptysiu downie wiadomo że wysyłałeś te SmSy bo ty na takie rzeczy lecisz lamko ;)

Mam pytanie ! Czy też moge postrzelać do PTYSIÓW ?

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

niewychowanie -- ptysiu

hehe

...ależ Ty ptysiu jebnięty jesteś...

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Czy ktoś mógłby podać kto strzelał bramki dla ŁKS-u ?

Własnie pytsiu, a dzisija to o dyskach nie ma co marzyc. Wypadek był w Białymstoku i jest żaloba.

smutna wiadomość. wpierw Arek Gołaś zginął w wypadku samochodowym, teraz poważny wypadek naszej Otylii, a jeszcze żyjemy wczorajszą tragedią uczniów ze szkoły w Białymstoku ...

jeśli chodzi o Mnie to

Brak słów

.

SSID?

http://sport.onet.pl/1,16,11,14643299,41205950,1816169,0,forum.html

MrS pytasz: "Nie powiecie mi chyba, że Bóg jest pedałem?" Powiedz więc:a jaką płeć ma Bóg? A kto stworzył te"niezgodności z naturą" - czy nie Bóg? (może chciał nas przetestować w zakresie: Miłuj bliźniego swego"?). Wszak prawa natury- to prawa boskie i to w całości! Jestem przeciw propozycjom biologicznego i społecznego wyniszczenia gejów- jak niektórzy proponujecie, ale też jestem przeciw zawierania przez nich małżeństw (karta pływacka też nie jest dla wszystkich), adopcji dzieci (złe skutki wychowawcze ćwiczone na cudzych dzieciach), marszom gejów. Dla mnie to sfera intymna i nie podlegająca poblicznej ocenie- i taką powinna zostać. My nie powinniśmy ich dyskryminować zawodowo, towarzysko i publicznie, a oni, tak jak i heteroseksualni, powinni również dbać o prywatność i intymność swoich przeżyć i orientacji seksualnych, których upublicznianie jest nieprzyzwoite i prymitywne (w każdej orientacji). To na tyle. Pozdrawiam.

ToMek25: "zginoł" - co oznacza to słowo? Nie znalazłem takowego w słowniku.

Współczuję rodzinie Otylii, jednak w/g wstępnych ustaleń to ona nie dostosowała prędkości jazdy do panujących warunków atmosferycznych i warunków drogowych (natężenie ruchu).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org