Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OWSIAK DO PAWŁOWICZ: PANI KRYSTYNO, PANI SPRÓBUJE SEKSU |
enya Widzę Enya ;) Młodemu widzę się nudzi ;) fresz :) młody wykrztałcony Posłuchaj czegoś spokojniejszego np co fresz zapodała nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OWSIAK DO PAWŁOWICZ: PANI KRYSTYNO, PANI SPRÓBUJE SEKSU |
enya a taki łysy gość z gitarą co gra między innymi kawałki Metalliki siedzi tam jeszcze czasem? ;))
|
|
Nie byłam w Dublinie ;( Kalisony idą spać DOBRANOC Wszystkim ,spokojnej nocy :):) rudy błazen z druhem
|
|
|
hm no to i na mnie chyba czas, chociaż wcale mi się nie chce
|
|
|
Ojciec na lożu smierci. przy nim dwoch synów. Ojciec prosi jednego z nich synu przynies mi szklanke wody. na to drugi: tato daj spokuj nie pros h*ja wstan i sam sobie przynies . :)
|
|
to tez polak i tam urzedowal tez http://www.youtube.com/watch?v=2sYiC7m2__4&feature=related
|
|
enya scena z bajki mi sie przypomniała co tych 2 typków gralo hehehehehe http://www.youtube.com/watch?v=6J2L4mUQOCo&feature=related
|
|
o! Patrzcie!Wszyscy śpią,a ja nie... albo i ja się polożę. Kasia
|
|
hehehhehehehehehhhe.. algeroth.. dobre to.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
zezu, to "A" było z dużej litery, ale było też kontynuacją zdania z topicu. dopuszczalny wyjątek, sieroto. a w drugim wytknięciu może mi podpowiesz, jaki to błąd? brak wielkiej litery na początku? to celowe. tak więc ciśnij z powrotem na truskawki.
|
|
Przychodzi prawnik do lekarza z okropnie spuchniętym penisem. - Co się panu stało? - To oczywiście była kobieta, nie odkurzacz - i tej wersji będziemy się trzymać...
|
|
Sędzia do oskarżonego: - Czy przyznaje się pan do winy? - Nie, wysoki sądzie. Mowa mego obrońcy i zeznania świadków przekonały mnie, że jestem niewinny!
|
|
Wiecie co, robiłem swego czasu wykończeniówkę i ludzie u których robiłem mówili: "No nie da się tanio i dobrze, to jest niemożliwe, jedno wyklucza drugie". Akurat byli to ludzie, którzy brali fachmenów za przysłowiową "złotówkę", ale szybko z nich rezygnowali i ja kończyłem im mieszkania. Fakt, nie działo to się w Łomży, może dlatego ludzie mieli inne podejście. W każdym bądź razie dwa lata temu za m2 w Białymstoku brałem od 20zł - ściana ścianie nie równa, nie da się powiedzieć "robię za 15m2" i już fajnie cacy. To tak jakby mechaniki brał 1000zł za remont silnika w maluchu i tyle samo za remont silnika w nowoczesnym samochodzie. Cenę można ustalić po obejrzeniu ścian. Dodatkowo, jeśli ja miałem robić na takim materiale, jak np. gipsar, bo tani - to dziękowałem i wychodziłem. Do tego tak jak ktoś napisał - szpachlowanie to może być gładzenie, albo równanie ścian. Często z tego wychodzą nieporozumienia, człowiek płaci za gładzenie a myśli że będzie miał za te 12 zł ściany równe jak linijka. Reasumując, robiłem od 20zł/m2 i wszyscy byli zadowoleni. Nie sztuką jest zrobić za 15 czy za 12zł rzucić dwa razy szpachlą (żeby wszystkie tynki dało się szpachlować na dwa razy to byłoby miodzio) i pomalować wałkiem z włosiem 5cm. Owszem, można taniej, ale ludzie, dajcie zarobić. Nie robicie tego na rok, a dobrze wykonana ściana będzie cieszyć oko długo.
|
|
Czasem Słońce,czasem deszcz ;) http://www.youtube.com/watch?v=mxc4SnKyWLY Najważniejsze to pogoda ducha :):):) Anatol M.
|
|
Taka sobie nic ciekawego,czasami zanim przyjmie pacjenta musi wypić kawkę poplotkować-nie lubię jej
|
|
czy w Łomży jest warsztat samochodowy, który oferuje produkty ARAL?
|
|
A piwo też się wlicza? Takich fachowców co zaczynają robotę od puszki piwa - w rzucam od razu. Duuuużo nam brakuje do zachodu, oj dużo. Kasia
|
|
algeroth Proroczy sen , niewyspany w pracy ;) Czasem takie miewam ;) hehe robciu Cześć :) fresz1 Witaj :):) Wakacje to kalisony mogą dłużej pospać ;) rudy błazen z druhem
|
|
@frania Idż ty lepiej do Biedronki, połóż pustą głowę na wadze, wciśnij klawisz BURAK i sprawdż ile ważysz !
|
|
fresz1 Mam Bandę na głowie ...popadłam ;) Jakoś to się rozkręciło i teraz jedziemy dalej z tym koksem :) Jak to mówi Baśka jest GIT MAJONEZ ;) hehe
|
|
popieram git majonez:)ale bym zjadła coś żeś o tym majonezie wspomniała heheh ale no ba odchudzam się i płatki fitnes z yogurtem naturalnym czekają i to dopiero o 13 katastrofaaaaaa ale kawusia będzie o 10 więc dam radę:)
|
|
Coś kalisony na PAPA DANCE wzięło http://www.youtube.com/watch?v=x3knMFIAMeY&feature=related nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
fresz1 Zawsze śpiewasz :):):) Ważne są dni których jeszcze nie znamy ,ważnych jest kilka tych chwil na które czekamy ......................... http://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8&feature=related Kalisony lecą śniadanie ogarnąć ;) Miłego dnia :):):) ... Lekarz kazał przytakiwać
|
|
fresz a z czego Ty się chcesz odchudzać dzieciaku :p hej *Sun* :) to wszystkiego najlepszego z tej okazji ;p
|
|
Cześc jest taki jeden nowootwarty przy ul. Mazowieckiej Studio-mp tam maja fajne markowe ciuszki i ceny które nie przekraczają 30zl byłem widziałem i polecam. rudy błazen z druhem
|
|
algeroth & dziadka kalesony & fresz dziękuję ślicznie ;) to choc tak wirtualnie was poczęstuje hehe ;)) i kawka do tego ;)
|
|
heheh wirtualnie oczywiście rarytas sun nie zapomnij mi na gg wysłać numeru telefonu do siebie ok:) algeroth:)
|
|
enya Hary z Tybetu by nas uzdrowił ;) hahahaha
|
|
robciu mówił, że nieskuteczny Kalisonki :-))
|
|
dobra 10 tak jak mówiłam idę zrobic kawę bo mi zaraz kiszka kiszkę zje:)kto chce?i mam pyszne ciasteczka i z wedla ptasie mleczko jak kto lubi mogę poczęstować ale jecie w innym pokoju by mnie nie kusić hehehehe :)
|
|
I ja lecę ogarnąć się trochę i wesprzeć finansowo Pocztę Polską :) Do później ;-)) rudy błazen z druhem
|
|
fresz1 Fresz kalisony się skuszą na jedno ;) W locie zjem ;) hehe Miłego dnia Wszystkim :):):)
|
|
Spisać i wypełnić blank. A faksem im prześlij potem potwierdzenie, bo czasem nawet 8 dni idzie przelew.
|
|
odświeżam ! ...kiedy skończy się ten burdel ? co na to Urząd Miasta - Wydział Inwestycji ?
|
|
@adrianhonda Napisz proszę czy zwróci mi komisant koszty badania przed zakupowego jak np. wasz bezwypadkowy samochód okaże sie chrupkiem ??
|
|
Tak mi się przypomniało.. http://www.joemonster.org/art/4840/Kupujemy_bajeranckiego_Citroena_C5 Polecam też forum na http://bezwypadkowy.net rudy błazen z druhem
|
|
o no już amn lepiej :p w jamce muzyczka mi się średnio podoba, za dużo łupaniny poza tym w zasadzie to ja nie lubię tańcować, tylko czasem o tym zapominam
|
|
hehehehehehehh tańcowanie jest potrzebne w życiuu i często na parkiet powinnieneś wychodzić się pogimgać:)a co do muzyczki to tak same umcyk umcyk leci ale w amnesi praktycznie jest podobnie tylko czasami zapuszczają fajne kawałki spokojniejsze:)
|
|
bandziory słonko przez godzinke bedzie świecić na bank chmurek nie ma na drodze:P cieszcie sie nim ja zaraz śmiagam na dworek :)
|
|
bo to takie vis a vis "od tyłu" ;)
|
|
freszzzzzzz !!!!!! Omijasz nas ostatnio :( Po jakichś jamkach łazisz :( Niegrzeczna dziewczyna !!!!!!!!! no no noi pogroziłem paluchem :):):) mar
|
|
Marna lokalizacja, zwiną się za pół roku. Niech moc będzie z Wami
|
|
ło matko marudo jak ja miałam nadzieję że was tam zastanę bo przecie mówiliście że idziecie tany tany robić ale tak poważnie to ja dopirko teraz zaczełam tak w ciągu 2 miechów wczesniej nie byłam na żadnej potańcówce więc grzeczna dziewczynka ze mnie na tańcach jest :)już ja się uspokajam tak tak masz rację ,będę grzeczniejszaa:) no tak ostatnio nie było mnie na forum ale jak widać staram sie nadrobić oj staram nawet szaszłykami wczoraj częstowałam a dzisiaj ciastkamii jakoś wam powoli wynagradzam mają nie obecność:)
|
|
- Mamo, mamo mogę ciasteczko? - Najpierw umyj rączki - Ale mamo! Ja nie mam rączek! - Nie ma rączek, nie ma ciasteczek!
|
|
|
Porcięta moje bo u mnie to jaka aura taki i nastrój :( Wiek już daje o sobie znać :):):)
|
|
na mazowieckiej ? w którym miejscu?
|
|
*Sun* Może chociaż za niedrogo się po udzielasz ? ;) hehehe _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
@( . ) ( . ) Obudziłeś/aś się ? Ty może tak, drogowcy to chyba dalej śpią, widać to po efektach ich pracy, to ślamazarne tempo. Wszystko rozbabrane, nic nie skończone, a na budowie nic się nie dzieje. Utrudnienia w ruchu może Tobie nie przeszkadzają jak popierdzielasz na piechotę - " z buta". Skończyć jeden odcinek, zaczynać drugi a nie rozkopać całą Łomżę i zostawić burdel na tyle czasu ! Jak uważasz, że ażeby "wymieniać przejazd kolejowy przy orlenie więc możliwe że zamkną całość " to może i zamknąć całą Łomżę. Na rogatkach miasta postawić znaki - zakaz wjazdu, tak żeby wszyscy wiedzieli że tu psy dupami szczekają a i ptaki, będą wiedziały , ze tu koniec świata.
|
|
mozesz rownież isc do biura podrozy moj brat ostatnio z niemiec tak właśnie samochód przyprowadził on chodził na bema do biura podróży tylko do tego co jest koło rzymianki i nie drogo dał
|
|
Sun :) się poprostu staram ze wszystkich sił :):) Moje porcięta :):) Dlatego tak magikuję żeby te słoneczko w końcu wylazło w całości bo mnie już normalnie jasna krew zalewa:(
|
|
Pewnie temat na Łomżyńskim forum był poruszany nie raz, ale muszę powiedzieć Czemu w Łomży są takie dziury w drogach?? Ludzie urywają koła, zawieszenie. Czy w końcu zmieni się coś ??
|
|
Wołajcie to słoneczko wołajcie razem ze mną może się w końcu ośmieli wyjść i świecić po ludzku :):) http://www.youtube.com/watch?v=ePMJrVcIF4w&feature=related
|
|
frania ...parówo, a na stoisku mięsnym już się ważyłeś ? jak tak, to wal do klopa i tam nawijaj BURA SUKO !
|
|
Kto jedzie z Warszawy do Łomży i jutro także wraca-z chęcią dołożę się do paliwa w wysokości sumy biletów. kontakt fiszek@op.pl
|
|
Multi kulti? Zajmij się swoim podwórkiem. Zobacz. Będzie "impreza" jehowych na stadionie, a dla meczu stadion zamknięty..... http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=25854 Zgodnie z decyzją dyrektora Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji, który zarządza m.in. stadionem przy ul. Zjazd, płyta główna stadionu jest zamknięta od 27 czerwca do 15 sierpnia, a płyta boiska treningowego od 4 lipca do 28 sierpnia. Tłumaczone jest to koniecznością przeprowadzenia zabiegów pielęgnacyjnych muraw, których najwyraźniej nie można przerwać nawet na chwilę i nawet dlatego, że ŁKS Łomża po latach zdobył wreszcie Okręgowy Puchar Polski w piłce nożnej i zakwalifikował się do dalszych rozgrywek na szczeblu centralnym. - Zwróciliśmy się z prośbą aby stadion udostępniono nam 20 lipca, ale decyzja była odmowna – mówi prezes ŁKS-u, dodając, że jeśli PZPN nie zgodzi się na przeniesienie meczu do Olsztyna, ŁKS dostanie walkower i odpadnie z rozgrywek. PS. Kilka dni temu otrzymaliśmy zaproszenie na zgromadzenie Świadków Jehowy, które ma odbyć się w dniach 22-24 lipca 2011 roku na Stadionie Miejskim przy ul Zjazd w Łomży. rudy błazen z druhem
|
|
Kuroń z 8 lat odsiedział. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
chrostos po nicku i wypowiedzi wnioskuje ze masz 12lat.
|
|
|
Czy na stanowisku dyrektora MOSiRu jest zatrudniony człowiek czy tępy baran? Jak można zamknąć stadion na całe wakacje? Czy w takim razie stadion ma służyć mieszkańcom Łomży i zarabiać na siebie w zimie zasypany śniegiem?
|
|
Pogielo Was wszystkich. Myslicie, ze stadion jest od grania w pilke. Stadion jest po to, aby MOSiR mial czym zarzadzac a jego pracownicy brac za cos kase co miesiac. Jak sie nie gra na stadionie i nie ma kibicow to MOSiR nie ma problemow, a stadion jest piekny i nowy rudy błazen z druhem
|
|
ja natomiast chce zwrocic uwage na nowy chodnik przy miliszkiewiczu od strony pilsudskiego. Chodzi o to ze na srodku chodnika stoi slupek podtrzymujacy duzy zielony znak kierujacy na miasta. czy tak wielkim problemem byloby przeniesienie go na skraj chodnika lub zmiane konstrukcji tego znaku aby nie przeszkadzal pieszym i rowerzystom?! nieladnie tak robic bo robic. gdzie byl (majster) ja sie pytam?! czy to znaczy ze fuszerka to nie robotnicy a majstry bo gdyby majster pomyslal to robotnicy by to zrobili, bo co im zalezy. Dziekuje:)
|
|
radze z allegro zamowic:) dużo taniej np.brauna jest super
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |